Arsuz, İskenderun, Antakya ve Altınözü’nde 3 Gün Elektrikler Kesik Olacak

13.03.2020 Tarihinde Enerji Verilemeyecek Yerler

Hatay’ın Antakya İlçesi Gökçegöz Mahallesi Aksaray Sokağa 9:00-17:00 saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay’ın Arsuz İlçesi Aşağı Kepirce Mahallesi Eski Çengen Yolu, Baharkent ve Siteler Sokaklara 9:30-17:00 saatleri arasında YG-Bakım Onarım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay’ın Arsuz İlçesi Konacık Mahallesi Karaçay Sokak ile Tülek Mahallesi Merkez ve Yazı Sokaklara 9:30-17:30 saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay’ın Belen İlçesi Sarımazı Mahallesi Ilıca, Şehit Mahmut Açıl ve Zafer Sokaklara 11:00-19:00 saatleri arasında YG-Hizmet Alım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay’ın Defne İlçesi Güneysöğüt ve Maydancık Mahalleleri ile Koçören Mahallesi Aşağı Koçören Sokağa 9:00-17:00 saatleri arasında YG-Hizmet Alım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay’ın Hassa İlçesi Dedemli Mahallesine 9:00-17:00 saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay’ın İskenderun İlçesi Cırtıman Mahallesine 11:00-19:00 saatleri arasında YG-Hizmet Alım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay’ın Kırıkhan İlçesi Kızılkaya Mahallesine 10:00-18:00 saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

14.03.2020 Tarihinde Enerji Verilemeyecek Yerler

Hatay’ın Altınözü İlçesi Yenişehir Mahallesi Fatih, Belediye, Zeytin, Tekel, Yeşil, Çağlayan ve Vadi Sokaklara 11:00-16:00 saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay’ın Altınözü İlçesi Yenişehir Mahallesi Köşk, Demet, Kanatlı, Hızarlar, Defne ve Atatürk Sokaklara 9:00-17:00 saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay’ın Altınözü İlçesi Babatorun Mahallesi Babatorun B.M Sokağa 9:00-15:30 saatleri arasında AG-Bakım Onarım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay’ın Altınözü İlçesi Oymaklı Mahallesi Oymaklı Sokağa 9:00-15:30 saatleri arasında AG-Bakım Onarım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay’ın Antakya İlçesi Büyükdalyan Mahallesi 1.Kümeevler, Merkez ve Arpatepe Sokaklara 9:00-17:00 saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay’ın Antakya İlçesi Gökçegöz Mahallesi Aksaray Sokağa 9:00-17:00 saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay’ın Antakya İlçesi Güzelburç Mahallesi Çevre Yolu, Şeyh Hasan Yolu, Asi, Hastane ve Kıbrıs(Güzelburç Mah.) Sokaklar ile Alaatin Mahallesi Alattin Sokağa 9:00-12:00 saatleri arasında 3.Şahıs çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay’ın Arsuz İlçesi Konacık Mahallesi Karaçay Sokağa 9:30-17:30 saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay’ın Arsuz İlçesi Karaağaç Şarkonak Mahallesi 336/1 Sokağa 9:00-17:00 saatleri arasında YG-Bakım Onarım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay’ın Defne İlçesi Güneysöğüt ve Maydancık Mahalleleri ile Koçören Mahallesi Aşağı Koçören Sokağa 9:00-17:00 saatleri arasında YG-Hizmet Alım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay’ın Reyhanlı İlçesi Akyayla Mahallesine 9:00-17:00 saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay’ın Samandağ İlçesi Seldiren Mahallesi Cumhuriyet Sokağa 9:00-17:00 saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

15.03.2020 Tarihinde Enerji Verilemeyecek Yerler

Hatay’ın Altınözü İlçesi Keskincik Mahallesine 9:00-15:30 saatleri arasında AG-Bakım Onarım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay’ın Antakya İlçesi Narlıca Mahallesi 2.Ustaoğlu Sokak ile Kuruyer Mahallesi Katırtepe Sokağa 10:30-12:30 saatleri arasında 3.Şahıs çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay’ın Erzin İlçesi Bahçelievler Mahallesi, Zümrüt, Hızar, Topaloğlu, Poyraz ve Yalmanlar Sokaklar ile Yeni Mahallesi, Fuzuli, Kırmıtlı, Muhtar Ahmet Salih Özsoy, Orhan Kemal, İsmail Efendi, Uzun Hasanlı, Kumrular, Lutfi Hoca, Akınlar, Akyollar, Anılar ve Karanfil Sokaklara 9:00-15:00 saatleri arasında YG-Bakım Onarım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay’ın İskenderun İlçesi Fatih Sultan Mehmet, Güzelçay, Bekbele, Denizciler, Akarca, Aşkarbeyli, Bitişik, Çınarlı, Düğünyurdu, Akçay, Kavaklıoluk, Orhangazi, Suçıkağı ve Kaledibi Mahallelerine 1:00-7:00 saatleri arasında TEİAŞ çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay’ın Kırıkhan İlçesi İçada, Torun, Mahmutlu ve Baldıran Mahallelerine 9:00-13:00 saatleri arasında 3.Şahıs çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay’ın Yayladağı İlçesi Gürışık, Yalaz, Çabala, Kızılçat, Aşağıpulluyazı, Yukarıpulluyazı, Kulaç, Görentaş, Güveççi ve Uluyol Mahallelerine 9:00-14:00 saatleri arasında YG-Hizmet Alım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay’ın Yayladağı İlçesi Ayışığı, Kışlak, Hisarcık ve Arslanyazı Mahallelerine 14:30-18:30 saatleri arasında YG-Hizmet Alım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

İlanda belirtilen saatler dışında teknik ve idari zorunluluklardan dolayı ilan edilen enerji kesme ve enerji verme zamanlarında değişiklik olabilir. Şirketimize ait enerjili ve enerjisiz durumda olan YG-AG elektrik şebekelerimizde şirketimizden çalışma müsaadesi alınmadan hangi amaçla olursa olsun çalışma yapılamaz.

PLA​NLI KESİNTİ NEDİR?​​
Planlı (bildirimli) kesinti; şirketimizin enerji dağıtım sektöründe faaliyet göstermiş olduğu il ve ilçelerde bakım, onarım ve yeni tesis çalışmaları gibi nedenlerle önceden planlanmış bir müdahale ile yapılan enerji kesintileridir. İlgili mevzuat gereği planlı kesintiler, başlangıç tarihinden en az 48 saat önce Toroslar EDAŞ kurumsal web sitesi ve Toroslar Mobil 186 uygulaması üzerinden yayınlanmaktadır. Ayrıca, sistemde cep telefonu olan müşterilere planlı kesinti bilgileri öncesinde SMS ile paylaşılmaktadır.

Önceki İçerikSPOR MÜSABAKALARI SEYİRCİSİZ OYNANACAK
Sonraki İçerikDiyanet’ten ‘Cuma namazı’ Açıklaması
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.