Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül: Belen Hastanesi Girişimlerimiz Başladı

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Belen ilçesinin ihtiyaç duyduğu yatırımları ilçeye kazandırma adına Ankara’da temaslarda bulundu. Gül: ” Belen Hastanesi için girişimlerimiz başladı. Buradan tüm Belenli hemşerilerime selam ve sevgilerimi iletiyor, güzel günlerin yakın zamanda geleceğini müjdelemek istiyorum.”dedi.
KAŞIKÇI VE GÜL’DEN BAKAN KOCA’YA ZİYARET
MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı’yla beraber, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaret eden Başkan Gül, yıllardır ilçenin kanayan yarası olan Belen Hastanesini üzerine yaptığı istişare toplantısının olumlu geçtiğini ve Sağlık Bakanı sayın Fahrettin Koca’nın beklenen müjdeyi çok kısa bir süre içerisinde bizzat kendisinin vereceğini, şahsına ait sosyal medya üzerinden “SEN İSTE BELEN” başlığıyla duyurdu.
BELEN HASTANESİ İÇİN GİRİŞİMLERİMİZ BAŞLADI
Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’le, konuyla ilgili yaptığımız telefon görüşmesinde ise şu ifadelere yer verdi:“Hatay Cumhur İttifakı Milletvekilleri adına sayın Lütfü Kaşıkçı’yla beraber, Ankara’da ilçemize kazandırabileceğimiz yatırımları görüşmek üzere Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca’yla bir araya geldik. Yaptığımız istişare toplantımız çok verimli geçti. Yıllardır yılan hikayesine dönen Belen Hastanesi için girişimlerimiz başladı. Buradan tüm Belenli hemşerilerime selam ve sevgilerimi iletiyor, güzel günlerin yakın zamanda geleceğini müjdelemek istiyorum.” dedi.

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül: Belen Hastanesi Girişimlerimiz Başladı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.