Pamuk Kreşin 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü Etkinliğine Arsuz Kaymakamı Musa Sarı da katıldı

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü etkinliği düzenledi
Yoğun katılımla gerçekleşen etkinliğe Arsuz Kaymakamımız Musa SARI , Arsuz Gönüllüleri Yardımlaşma, Sosyalleşme ve Dayanışma Derneği üyeleri ve velileri katıldı.
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı da etkinlikte kadınların toplumdaki yeri ve önemine dikkat çekti.
Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları müdürü Selma Türkoğlu, tüm kadınların 8 Mart Emekçi Kadınlar gününü kutlayarak, “Bu etkinlikteki amacımız, toplumda kadının önemini küçük yaşta çocuklarımıza aşılamak ve bu bilinci vermek üzere 8 Mart Emekçi Kadınlar gününü düzenledik. Çalışan, üreten aile ekonomisine katkıda bulanan tüm kadınlarımıza iş ve aile hayatlarında başarılar diliyorum. Etkinliğimize katılan Arsuz Kaymakamımız Sayın Musa Sarı’ da ayrıca çok teşekkür ediyorum” dedi.
Etkinliklerde ayrıca woodnjoy Ahşap oyuncak atölyesi ile de ailenin önemi konulu çalışmalar yapılarak, kadının toplumdaki yeri ve önemine dikkat çekildi.
Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları müdürü Selma Türkoğlu günün anısına Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’ya plaket takdim etti.

Pamuk Kreşin 8 Mart Emekçi  Kadınlar Günü Etkinliğine Arsuz Kaymakamı Musa Sarı da katıldı Pamuk Kreşin 8 Mart Emekçi  Kadınlar Günü Etkinliğine Arsuz Kaymakamı Musa Sarı da katıldı Pamuk Kreşin 8 Mart Emekçi  Kadınlar Günü Etkinliğine Arsuz Kaymakamı Musa Sarı da katıldı

Önceki İçerikHatay, Kahramanmaraş ve Osmaniye’de Kadın Nüfusu Açıklandı
Sonraki İçerikAbdulhamidhan Ortaokulunun Beş Atölye Açılışı Gerçekleşti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.