Abdulhamidhan Ortaokulunun Beş Atölye Açılışı Gerçekleşti

Abdulhamidhan Ortaokulunun Beş Atölye açılışını Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın ve Belen Milli Eğitim Müdürleri gerçekleştirdi.

2019-2020 Eğitim-öğretim yılı sene başında yeni adı ve binasıyla eğitim camiasına giriş yapan Sultan II. Abdulhamid Han Ortaokulu beş atölyenin açılısıyla öğrencilerine daha iyi eğitim-öğretim verebilmenin kapılarını aralamış oldu.
Belen Kaymakamı Hayrettin BASKIN’ın, Belen Belediye Başkan Vekili Abdullah ÖNDER’in, Belen Milli Eğitim Müdürü Erdal AYVAZOĞLU’nun, şube müdürleri ve çok sayede okul müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen törende ; Spor Salonları Atölyesi, Zeka Oyunları Atölyesi, Fetem Atölyesi ,Eleştirel Düşünme ve meydana getirme oluşturma Davranma Atölyesi, Görsel Sanatlar Atölyesiyle 5 Atölye birden açılarak Belen ilçesinde bir ilke imza atılmış oldu.
Okul yönetimi ve öğrencilerinin yakın zamanda kaybettiğimiz şehitlerimizi anarak başlattıkları törende; şehit şiirleri, bayrak gösteri ve oratoryoları duygulu anlara sahne oldu. Hüzün ve gururun bir arada yaşandığı törende okulA her türlü desteği esirgemeyen İskenderun Bilge Kırtasiye temsilcisi Ramazan KAYA ve Okul Aile Birliği Başkanı Serkan ŞİMŞEK’e plaketleri Belen Kaymakamı Hayrettin BASKIN tarafından takdim edildi.

Abdulhamidhan Ortaokulunun Beş Atölye Açılışı Gerçekleşti Abdulhamidhan Ortaokulunun Beş Atölye Açılışı Gerçekleşti Abdulhamidhan Ortaokulunun Beş Atölye Açılışı Gerçekleşti Abdulhamidhan Ortaokulunun Beş Atölye Açılışı Gerçekleşti Abdulhamidhan Ortaokulunun Beş Atölye Açılışı Gerçekleşti Abdulhamidhan Ortaokulunun Beş Atölye Açılışı Gerçekleşti

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.