Belen Gazi Abdurrahman Paşa İlkokulundan Canlılara ve Doğaya Saygı Etkinliği

Belen Gazi Abdurrahman Paşa İlkokulu Respect (Saygı) projesine Ocak-Şubat ayı etkinliği olan Canlılara ve Doğaya Saygı ile devam ediyor. Bu etkinlik kapsamında Belen Gazi Abdurrahman Paşa İlkokuluna kuşların barınabilmesi adına kuş yuvaları yaptırıldı.

Etkinlik Kapsamında bilgi veren öğretmenler, Kuş yuvaları kuşların kalabilmesi için tamamen kokusuz organik boyalarla öğrenciler tarafından boyanmıştır.Bu etkinlik çocuklarda doğaya veya canlılara saygı konusunda farkındalık yaratmak amacıyla okulumuzda uygulanmış olup, çocuklar etkinlik içerisinde oldukça eğlenmişlerdir.Öğrenci işbirliğini sağlayan okul idaresi ve öğretmenler proje içinde bulunmaktan oldukça memnun olduklarını dile getirdiler.

Belen Gazi Abdurrahman Paşa İlkokulundan Canlılara ve Doğaya Saygı Etkinliği Belen Gazi Abdurrahman Paşa İlkokulundan Canlılara ve Doğaya Saygı Etkinliği Belen Gazi Abdurrahman Paşa İlkokulundan Canlılara ve Doğaya Saygı Etkinliği Belen Gazi Abdurrahman Paşa İlkokulundan Canlılara ve Doğaya Saygı Etkinliği Belen Gazi Abdurrahman Paşa İlkokulundan Canlılara ve Doğaya Saygı Etkinliği

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.