İskenderun Belediye Meclisi Gündeminde Bulunan 4 Madde Görüşüldü

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere Belediye Meclis Salonunda toplandı.

Gündemin ;

1- İskenderun’un Yayladağı ilçesi ile kardeş kent ilişkileri kurulması, ekonomik ve sosyal ilişkileri geliştirmek amacıyla Yayladağı ilçesinin kardeş kent olması yönünde karar alınması ve gereken konularda sözleşme yapabilmesi için Belediye Başkanı Mehmet Fatih TOSYALI’ya yetki verilmesi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü teklifi,oy birliği ile kabul edildi.
2- Mülkiyeti Belediyemize ait Aşkarbeyli Mıntıkası 6683 parsel üzerinde inşaatına başlanan ancak kaba inşaat seviyesinde yarım kalmış olan binanın mevcut hali ve arsası ile birlikte borçlara karşılık Maliye Bakanlığınca satın alınması, Maliye Hazinesine bedelli olarak devri yönünde karar alınması ve alınan kararların uygulanması aşamasında Belediye Başkanı Mehmet Fatih TOSYALI’ya ve Encümene yetki verilmesi ile ilgili Emlak İstimlak Müdürlüğü teklifi,oy çokluğu ile kabul edildi.
3- Mülkiyeti Belediyemize ait üzerinde Cırtıman Ortaokulu bulunan Cırtıman Mahallesi 1856 parsel nolu taşınmazın borçlara karşılık Maliye Bakanlığınca satın alınması, Maliye Hazinesine bedelli olarak devri yönünde karar alınması ve alınan kararların uygulanması aşamasında Belediye Başkanı Mehmet Fatih TOSYALI’ya ve Encümüne yetki verilmesi ile ilgili Emlak İstimlak Müdürlüğü teklifi,oy birliği ile kabul edildi.
4- İskenderun Kent Merkezi ve yakın çevresine yönelik hazırlanan 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planına ilişkin itirazların değerlendirilerek sonuçlandırılmasına yönelik meclis kararının alınması ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi, komisyona sevk edildi.

İskenderun Belediye Meclisi Gündeminde Bulunan 4 Madde Görüşüldü

Önceki İçerikHatay’ın Birçok İlçesinde Elektrik Kesintisi Meydana Gelecek
Sonraki İçerikİskenderun Kent Konseyi 1.Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.