MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı: VALİMİZE ADALETSİZLİK YAPIYORSUNUZ

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı , Yılmaz Özdil’in Hatay Valisi Rahmi Doğan ile ilgili yazdığı yazıya tepki gösterdi. Kaşıkçı:”Şehit ailelerinden sonra yüreği en fazla yanan insana adaletsizlik yapıyorsun.”dedi.
BU FOTOĞRAFA İYİ BAK
Acı gecede Samadağlı şehidimizin ailesi çekilmiş bir fotoğraf paylaşan Kaşıkçı: “Sayın Yılmaz Özdil bu fotoğrafa iyi bak. Samandağlı şehidimiz Ali’nin annesi ve Hatay Valimiz sn
Rahmi Doğan bey 33 şehit verdiğimiz gece şehit ailelerinden sonra yüreği en fazla yanan insana adaletsizlik yapıyorsun.”dedi.
BEN DE ŞAHİDİM
Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’da Kaşıkçı’nın bu paylaşımına destek vererek:” 33 şehit verdiğimiz gece o yaralı askerlerle bir babanın evladı ile ilgilenmesi gibi ilgilendiğine samimiyetle ben de şahidim.”dedi.

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı: VALİMİZE ADALETSİZLİK YAPIYORSUNUZ MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı: VALİMİZE ADALETSİZLİK YAPIYORSUNUZ

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.