İTSO Şubat ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi

Ziraat Bankası yetkilileri Kerdi konusunda İTSO Meclisini bilgilendirdi
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Şubat ayı Meclis toplantısı Meclis Başkanı Okan Belli Başkanlığında gerçekleştirildi.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Şubat ayı Meclisinde Ziraat Bankası Adana 2. Bölge Müdürü Murat Kara, İskenderun Şube müdür ve müdür yardımcıları toplantıya katıldı.
Ziraat Bankası Adana 2. Bölge Müdürü Murat Kara, sine vizyon destekli sunumunda İvme Finansman paketi ve istihdam odaklı işletme kredileri ile ilgili detaylı bilgiler vererek, “Ziraat Bankası 2. Bölge Müdürlüğü olarak İskenderun’u önemsiyoruz. Bu bölgemizde ticari faaliyette bulunan işletmelerimize kredi konusunda gerekli kolaylık sağlanacaktır. İskenderun’daki bankalarımız ile görüşmeleri durumunda şartları uyan firmalarımıza uygun kredi imkanı sağlanacaktır. Bu gün bizleri konuk eden İTSO yönetimine ve siz değerle meclis üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.
Ziraat Bankası Adana 2. Bölge Müdürü Murat Kara, sunumunda; “İmalat ve üretim yapan, istihdama katkı sağlayan ticari faaliyette bulunan ve şartları uygun olan firmalarımıza uygun kredi imkanı sunmaktayız, gerek sanayi, gerek inşaat ve tarım sektöründe faaliyet gösteren firmalarımıza yönelik kredilerimiz de mevcuttur. Makine imalatı yapan ve mevcut üretim kapasite artırımı/yenileme yatırımları gerçekleştirecek veya yeni yatırımlar ile makine imalatına başlayacak firmalarımıza da kredi imkanı sunmaktayız” dedi.
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Ziraat Bankası Adana 2. Bölge Müdürü Murat Kara’ya sunumlarından dolayı teşekkür ederek günün anısına plaket takdiminde bulundu.
İTSO Hesapları İnceleme Komisyonu Başkanı Tuncay Paşaoğlu, Ocak-Şubat ayı gelir ve giderleri ile ilgili İTSO Meclisine bilgiler vererek, yapılan harcamaların bütçe esaslarına uygun olarak gerçekleştirildiğini söyledi.
İTSO Şubat ayı meclisinde ayrıca 20. Meslek Komite üyesi Saaadet Özmen, Meslek Gurubunda yaşanan sorunlar hakkında bilgiler verdi.
İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Kurucular kurul Şubat ayı toplantısı da Meclis Başkanı Okan Belli Başkanlığında gerçekleştirildi.
İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanı Doğan Erten, “Vakıfın faaliyetleri hakkında Meclis üyelerini bilgilendirdi.
İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Muhasip üyesi Yüksel Cirdi Şubat ayı meclisinde söz alarak, Vakfın Ocak-Şubat aylarına ait Gelir-gider ve harcamaları ile ilgili bilgiler verdi ve harcamaların bütçe esaslarına uygun olarak gerçekleştirildiğini söyledi.
İTSO Şubat ayı Meclis toplantısında gündemdeki konular görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

İTSO  Şubat ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi İTSO  Şubat ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.