Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol Vergi Haftası Münasebetiyle Muhasebeciler Odasını ziyaret etti

Erol, “Verginin önemini mükelleflere anlatmanızda sağladınız katkı önemli”
Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol “ Vergi Haftası” nedeniyle İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını ziyaret ederek hafta hakkında bilgi verdi.
Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım’a çiçek takdiminde bulunarak, İskenderun’da faaliyet gösteren Serbest Muhasebe ve Mali Müşavirlerin Vergi Haftasını kutladı.

Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol’u kapıda karşılayan ve ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım, “Meslek mensupları olarak bizler için çok anlamlı bir haftaya giriyoruz. Vergi Haftasının yönetim kurulu üyelerim ve meslektaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol ise ziyarette, Vergi Haftasının önemini ve etkinlik programı hakkında bilgiler vererek; “Mükelleflerin vergisel yükümlülüklerini yerine getirmelerindeki rolünüzü ve öneminizi biliyoruz. Ayrıca en önemli gelir kaynağımız olan verginin öneminin mükelleflere anlatılmasında sağladınız katkıdan dolayı şahsınıza ve yönetim kurulu üyelerinize teşekkür ederim.” dedi.

Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol Vergi Haftası Münasebetiyle Muhasebeciler Odasını ziyaret etti Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol Vergi Haftası Münasebetiyle Muhasebeciler Odasını ziyaret etti Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol Vergi Haftası Münasebetiyle Muhasebeciler Odasını ziyaret etti Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol Vergi Haftası Münasebetiyle Muhasebeciler Odasını ziyaret etti Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol Vergi Haftası Münasebetiyle Muhasebeciler Odasını ziyaret etti

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.