İTSO Yönetimi Adan’da ODEABANK’ın düzenlediği Dış Ticaret Buluşması toplantısına katıldı

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi ile Meclis üyeleri Adana’da Odeabank’ın düzenlemiş olduğu ‘Dış Ticaret Buluşması’ toplantısına katıldı.
Shraton Grand Adana Otelde gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını Odeabank Genel müdürü Mert Öncü yaparak toplantı hakkında bilgiler verdi.
‘Türkiye’de Ticaretin finansmanı riskten korunma yöntemleri ve yapılandırılmış sigorta işlemlerinde yeni trendler’ konulu panelde, Odeabank Ticari Bankacılık Genel müdür yardımcısı Yalçın Avcı, Odeabank Hazine Sermaye piyasaları ve Finansal Kurumlar Genel müdür yardımcısı Hakan Sezik ve Marsh Sigorta ve Reasürans Brokerliği Finansal kurumlar genel müdürü Hakan Sezik konuşmacı olarak katıldılar
Adana ve çevre ilçelerden Oda, Borsa, Sigorta temsilcilerinin katıldığı Dış Ticaret toplantısının son bölümünde ise Ekonomist Gizem Öztok Altınsaç ‘Dünyadaki ve Türkiye’deki Makro Ekonomik Gelişmeler’ konusunda katılımcıları bilgilendirdi.
Adana’da Odeabank’ın düzenlemiş olduğu ‘Dış Ticaret Buluşması’ toplantısına İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO yönetim kurulu üyesi Raşit Özyurt, Meclis üyeleri Bayram Alpagül, Nejan Hatko, Tahsin Öztekin, Bilal Öz, İTSO Üyesi Serdar Kirmit katıldı.

İTSO Yönetimi Adan’da ODEABANK’ın düzenlediği Dış Ticaret Buluşması toplantısına katıldı İTSO Yönetimi Adan’da ODEABANK’ın düzenlediği Dış Ticaret Buluşması toplantısına katıldı

Önceki İçerikİHA (DRONE) PİLOTU OLDULAR
Sonraki İçerikMuhasebe Odası Basın Açıklaması Yayınladı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.