ARSUZ VE SEFERİHİSAR KARDEŞ İLÇE OLUYOR!

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven ve Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Arsuz ve Seferihisar’ın kardeş şehir olma yolunda gereken sürecin başlatıldığını ilan etti.
Arsuzda gerçekleştirilen Arsuz Akıllı Şehirler Zirvesi’nde, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ile birlikte Arsuz ve Seferihisar’ına bundan sonra kardeş şehir olması için gerekli çalışmaların başlatıldığını ve bu kararlarının meclise sunularak resmiyete dökeceklerini ifade etti.
Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, “Seferihisar Türkiye’de birçok konuda, özellikle halkın, dezavantajlı kesimin, kadınların, hem ekonomiye hem de meslek edinmeleri yönünden öncü şehirlerden bir tanesidir. Bu konuda çok deneyimliler. Uygulama alanında baya ilerideler. Bizim hedeflerimizden bir tanesi de bu yönde. Bizim Seferihisar Belediyesi ile ortak yapacağımız çok şey var. Onun için biz başkanlar olarak, aramızda kardeş şehir olma kararı aldık. Bu müjdeyi sizlere vermek istiyoruz,” şeklinde konuştu.
Arsuz’da ağırlanmaktan ve burada olmaktan gurur ve mutluluk duyduğunu belirten Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, “Bu daveti aldığımda heyecanla bu günü bekledim. Çünkü bu bölgeye hiç gelmemiştim. Başkanımızla da burada tanışma fırsatı buldum. Ama burada sıcaklık, kardeşlik duygusu ve çok fazla ortak paydamızın olduğunu gördük. Bundan faydalanalım istedik. Böyle bir şeye karar verdik. Başkanımda sağ olsun kabul etti. Nasip olursa meclislerimizde kararlarımızı alıp, kardeş şehir olacağız. İki ilçemiz adına da, iki belediyemiz adına da hayırlı uğurlu olsun demek istiyorum,” ifadelerini kullandı.

ARSUZ VE SEFERİHİSAR KARDEŞ İLÇE OLUYOR!

Önceki İçerikMuhasebe Odası Basın Açıklaması Yayınladı
Sonraki İçerikİskenderun’da Dilencinin Üzerinden Çıkan Para Şaşırttı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.