Adana ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlarının CHP Arsuz İlçe Teşkilatına tebrik ziyareti

ARSUZ DA ŞİRİNE TEBRİK ZİYARETİ

Adana Büyükşehir Belediye başkanı Zeydan Karalar ve Mersin Büyükşehir belediye Başkanı
Vahap Seçer ile birlikte CHP ARSUZ ilçe Örgütü Başkanı seçilen Mahmut Şirin ve yönetim kurulu üyelerine TEBRİK ziyaretinde bulundular. Ziyaret sırasında ev sahipliğinde bulunan Arsuz belediye Başkanı Dr. Asaf Güven’de hazır bulundu.

BAŞKANLAR ARSUZ DA
Adana ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanları Karalar ile Seçer CHP Arsuz Örgütü’nü ziyaret edip ilçe yöneticileri ve partililerle bir araya geldiler.

BAŞKANLARDAN HAYIRLI OLSUN
Büyükşehir Belediye Başkanları Zeydan Karalar, Vahap Seçer Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Arsuz İlçe Örgütünü ziyaret etti. Karalar, göreve seçilen yeni Arsuz ilçe Başkanı Mahmut Şirin yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletip başarı dilediler.

Adana ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlarının CHP Arsuz İlçe Teşkilatına tebrik ziyareti Adana ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlarının CHP Arsuz İlçe Teşkilatına tebrik ziyareti Adana ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlarının CHP Arsuz İlçe Teşkilatına tebrik ziyareti

Önceki İçerikArsuz’da Otobüs Kazalarının Önlenmesine Yönelik Toplantı Düzenlendi
Sonraki İçerikİskenderun 1’nolu Sosyal Tesis Yenilendi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.