Dasifed’ten Başsavcı Çelikkol’a Ziyaret

Doğu Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (DASİFED) Başkanı Faruk Ekinci, Başkan Yardımcısı ve ARİAD Başkanı Adnan Ağır, Üye ve ARİAD Başkan Yardımcısı Kerem Özdemir, Üye ve Genel Sekreter Şevket Parmaksız İskenderun Başsavcısı Ahmet Çelikkol’u makamında ziyaret etti.
DASİFED Başkanı Ekinci, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Çelikkol’a derneğin faaliyetleri ve bağlı olduğu TÜRKKONFED hakkında tanıtıcı bilgiler verdi.
Hukuk Devletinin var oluşunun yarattığı güven ortamının bölge ekonomisi ve sosyal yaşamın gelişiminde oynadığı önemli rolün ve devlet, işveren, işçi arasında çıkan sorunların tarafsız bir gözle sonuçlanmasının sosyal barışa katkısı konusunda görüşler değerlendirildi. Çok verimli geçen toplantı sonunda Başkan Ekinci misafirperverliği ve bölgede huzurun tesisinde gösterdiği önemli katkı dolayısıyla Başsavcı Çelikkol ve temsil ettiği hukuk camiasına DASİFED olarak teşekkürlerini iletti.

Dasifed’ten Başsavcı Çelikkol’a Ziyaret

Önceki İçerikHatay Emniyet Müdürlüğünden Büyük Uyuşturucu Operasyonu
Sonraki İçerikPsikolojik Sorunların nedenleri ve belirtileri neler olabilir?
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.