Türk eğitim sen genel merkez yöneticileri dörtyol belediyesini ziyaret etti

Türkiye Kamu Sen e bağlı Türk Eğitim Sen Genel Merkez Yöneticileri Yaşar Şahindoğan ve Selahattin Dolgun bölge ziyaretleri kapsamında Belediyemizi ziyaret ettiler.

Ziyarete Türk Eğitim Sen (TES) Hatay 2. Nolu Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık ve Yönetim Kurulu üyeleri, Dörtyol Temsilcilik Başkanı Fatih Saygılı ve Yönetim Kurulu üyeleri ve kendisi de bir eğitimci ve sendikacı olan Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Gürakan da eşlik ettiler.
Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, TES yöneticilerini kabulünde yaptığı konuşmada; Eğitim Camiasının hak hukuk mücadelesinde yıllardır hizmet veren eğitim camiasının güven ve gururuna mashar olan siz değerli Türk Eğitim Sen Genel Merkez ve taşra teşkilatları yöneticilerini ağırlamaktan mutluluk ve gurur duyuyorum. Bizlerde 140 bine yaklaşan ilçe halkımıza ve eğitim camiamıza layık olmak adına zorlu bir mücadele yürütüyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun dedi.
Türk Eğitim Sen (TES) Genel Merkez yöneticisi Yaşar Şahindoğan da yaptığı konuşmada; “Üstlendiğiniz görevde ve yaptığınız çalışmalarda başarılar diliyoruz. Bilhassa eğitim camiasına verdiğiniz desteklere teşekkür ediyoruz. Yıllardır birlikte sendikal mücadele verdiğimiz eğitimci arkadaşımız Yaşar Gürakan beyin de bu hizmetlerde size yardımcı olmasından ayrıca mutluluk ve gurur duyuyoruz. İyi ki varsınız, iyi ki varız. Hizmetlerinizde başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.

Türk eğitim sen genel merkez yöneticileri dörtyol belediyesini ziyaret etti

Önceki İçerikMurt Dekorasyon Farkıyla Hizmetinizde
Sonraki İçerikTürkoğlu, “Onur Mete Çam ile gurur duyuyoruz”
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.