Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri Kitap fuarında

“Okuyan Öğrenciler Kitap fuarında”
İskenderun Anıt Alanında düzenlenen 1.Kitap Fuarı yoğun ilgi görüyor. Geçtiğimiz Cuma günü İskenderun Belediyesinin girişimleri ile açılan ve yoğun ilgi gören 1. Kitap Fuarına vatandaşların yanı sıra ilk Orta ve Lise öğrencileri de öğretmenleri ile birlikte katılıyorlar.
Öğrencileri kitap okumalarını teşvik etmek amacıyla fuara akın eden minik öğrenciler birbirinden değerli yazarları ve kitapları da görme ve tanıma imkanı buldular. Yunus Emre İmam Hatip Orta Okulu öğrencileri Türkçe öğretmenleri Ümit Kaya ve Arapça öğretmenleri Bilge Çevik nezaretinde Kitap fuarını gezdiler ve kitapları inceleme fırsatı buldular.
Kitap Fuarını gezen İskenderun Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri, Kitap fuarının açılmasında emeği geçen başta İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı olmak üzere tüm yetkililere, teşekkür ettiler.

Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri Kitap fuarında Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri Kitap fuarında Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri Kitap fuarında

Önceki İçerikKeçeler Hanımlarımızın Elinde Esere Dönüşüyor
Sonraki İçerikİskenderun Emlakçılar Derneği’ne Sağlıkta ‘Gelişim’ İndirimi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.