Kick Boks Takımından Büyük Başarı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kick Boks Takımı, Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından 4-9 Şubat tarihleri arasında Antalya’nın Manavgat ilçesinde düzenlenen ‘Kick Boks Okullar Gençler Türkiye Birinciliği Şampiyonası’ndan başarı ile döndü.

72 ilden 728 sporcunun katılım gösterdiği şampiyonada; HBB sporcularından Mustafa Aksoy, Sedef Durmuş ile Ömer Kürdü kendi kategorilerinde Türkiye ikincisi olurken, Meltem Ulaş, Merve Ulaş, Abidin Deviren, Zehra Çağır, Kemal Kahraman, Asude Dağlı ve Funda Emine Taşar üçüncü olarak büyük bir başarıya imza attı.

Şampiyonanın sonunda başarılı olan sporcuların HBB Kick Boks Takımı Antrenörlerinden Murat Akman ve Ali Nail Akman, spora ve sporcuya desteğini hiçbir zaman esirgemeyen HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkürlerini iletti.

Kick Boks Takımından Büyük Başarı Kick Boks Takımından Büyük Başarı Kick Boks Takımından Büyük Başarı Kick Boks Takımından Büyük Başarı Kick Boks Takımından Büyük Başarı Kick Boks Takımından Büyük Başarı

Önceki İçerikÖzçelik-İş Sendikası yönetiminden MMK Metalurji Fabrikalarında Çalışan işçilere ziyaret
Sonraki İçerikArsuz ve İskenderun’da Elektrik Kesintisi Olacak
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.