Özçelik-İş Sendikası yönetiminden MMK Metalurji Fabrikalarında Çalışan işçilere ziyaret

‘Toplu İş Sözleşmesinin anlaşmayla sonuçlanması üretime de olumlu yönde yansıyacak”
Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Toplu iş Sözleşme sonrası MMK Metalurji Fabrikasını ziyaret ederek emekçilerle tezgah başında kucaklaştılar.
Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesi sonrası MMK Metalurji çalışanlarının morallerinin yüksek olduğu ve bu sözleşmenin işlere ve üretime de olumlu yansıyacağı ifade edildi.
MMK Metalurji Çalışan Üyeleri Özçelik-İş Sendikası Şube yöneticilerine ziyaretlerinden ötürü memnuniyetlerini dile getirerek Başta Genel Başkan Yunus Değirmenci’ye Genel Merkez Yönetimimize ve İskenderun Şube yönetimine teşekkürlerini ilettiler.

Özçelik-İş Sendikası yönetiminden MMK Metalurji Fabrikalarında Çalışan işçilere ziyaret Özçelik-İş Sendikası yönetiminden MMK Metalurji Fabrikalarında Çalışan işçilere ziyaret Özçelik-İş Sendikası yönetiminden MMK Metalurji Fabrikalarında Çalışan işçilere ziyaret Özçelik-İş Sendikası yönetiminden MMK Metalurji Fabrikalarında Çalışan işçilere ziyaret

Önceki İçerikEkonomik Kriz İntiharları Meclis Gündeminde
Sonraki İçerikKick Boks Takımından Büyük Başarı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.