Türk Eğitim-Sen Hatay 2 Nolu Şubesinden Örnek Çalıştay

YANIK, “YOL GÖSTERECEK ÇALIŞTAYIMIZI TAMAMLADIK”

Türk Eğitim-Sen Hatay 2 Nolu Şubesi tarafından “İskenderun Eğitim Öğretiminde Mevcut Durum, Sorunlar ve Çözüm Önerileri” konulu Çalıştay gerçekleştirildi.
Hafta sonu Emel Akçay İlköğretim Okulunda gerçekleştirilen çalıştayın eğitim e öğretime ışık tutacak nitelikte olduğuna dikkat çeken Türk Eğitim-Sen Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık; “Türk Eğitim Sen’in vizyonuna yakışan, şehrimizin, çocuklarımızın, gençlerimizin, geleceği adına hayallerimizden bir tanesini daha gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Çalıştayımıza mesleğinde ve alanında fark oluşturmuş, İskenderun Eğitim Öğretim hayatının gündemine hakim 40 meslektaşımızın katılımı ile İskenderun Emel Akçay İlkokulu toplantı salonu ve sınıflarında gerçekleştirildi. Calıştayımız; ciddi manada, bilimsel verilere dayalı birçok sorunun serbest kürsüden dile getirildiği ve tartışılarak çözüm yollarının üretildiği yoğun ama bir o kadar da yararlı, yol gösterici bir çalışma olmuştur. Bu Çalıştayla ilk defa öğretmenlere yani işin mutfağından gelen insanlara fikirleri sorulmuş, onları tespit ve önerileri alınmıştır. Sorunları ve çözümleri sadece yöneticilerle veya başka kurumlardan gelen kişilerle tespit etmeye çalışmanın doğru olmadığının sonucuna burada bir defa daha varılmıştır.
Buradan çıkan sonuçların İskenderun Eğitim Öğretimine katkı sağlayacağı, yol göstereceği yöneticilere ve paydaşlara ışık tutacağı aşikârdır. Buradan aldığımız sonuçlarla önümüzdeki zamanlarda sadece ilçemize değil bölgemize ışık tutacak faaliyetler de gerçekleştirilecektir. Bu çalışmaların tüm kamu yöneticilerine örnek olmasını temenni ediyoruz. Kamuoyu artık laf değil, vitrine yönelik işler değil bilimsel temellere dayalı icraat istiyor.
Bundan sonrası için Çalıstayımızın sonuç raporu yazıldıktan sonra ilgili gördüğümüz, çözüme katkı sağlayacak tüm kişi ve kurumlarla, basınımızla paylaşılacaktır” dedi.

Türk Eğitim-Sen Hatay 2 Nolu Şubesinden Örnek Çalıştay Türk Eğitim-Sen Hatay 2 Nolu Şubesinden Örnek Çalıştay Türk Eğitim-Sen Hatay 2 Nolu Şubesinden Örnek Çalıştay Türk Eğitim-Sen Hatay 2 Nolu Şubesinden Örnek Çalıştay Türk Eğitim-Sen Hatay 2 Nolu Şubesinden Örnek Çalıştay Türk Eğitim-Sen Hatay 2 Nolu Şubesinden Örnek Çalıştay

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.