Tayfur Sökmen Olabilmek Öyle Kolay Değil

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın “İkinci Tayfur Sökmen olmayacağım” ifadelerinin kabul edilemez olduğunu belirtti.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Hatay Valiliği önünde Hatay Milletvekilleri, İlçe Belediye Başkanları, odalar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımı ile düzenlenen basın açıklamasına katıldı.
Düzenlenen basın toplantısı sonrasında konu ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, şunları söyledi:
“AK Parti, CHP, MHP Hatay Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, siyasi partilerimizin temsilcileri, odalarımız, sivil toplum kuruluşlarımızın başkanları, gazilerimiz ve hemşerilerimiz ile birlikte Hatay Valiliği önünde düzenlenen basın toplantısına katıldık.
KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın “İkinci Tayfur Sökmen olmayacağım” ifadeleri başta biz Hataylılar olmak üzere bütün milletimizi derinden üzmüş ve yaralamıştır.
SEN BEN YOK BİZ VARIZ
Buradan sesleniyoruz. Tayfur Sökmen Milli bir kahramandır. Tayfur Sökmen’in adı tarihe ve milletimizin kalbine yazılmıştır. Onun mücadelesi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve milletimizin mücadelesidir. Akıncı’nın bu açıklamasını kabul edilemez olarak görüyor ve tarih şuuruna yakışmayan açıklamasını esefle karşılıyoruz. Cumhurbaşkanı Akıncı’yı Türk Milleti ve Hatay halkından özür dileyeme davet ediyoruz. Kırk asırlık Türk yurdunu yabancı elinde esir bırakmayan Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Tayfur Sökmen olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.”

Tayfur Sökmen Olabilmek Öyle Kolay Değil Tayfur Sökmen Olabilmek Öyle Kolay Değil Tayfur Sökmen Olabilmek Öyle Kolay Değil Tayfur Sökmen Olabilmek Öyle Kolay Değil

Önceki İçerikÖzçelik-İş Sendikası Her Daim Sahada Emekçilerin Yanında
Sonraki İçerikİdlib’de 5 asker şehit oldu, 5 asker yaralandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.