Pamuk Kreş Öğrenci ve velilere yönelik Davranış geliştirme Çocuklarda Doğru iletişim semineri düzenledi

İskenderun’da faaliyet gösteren Pamuk Okul Öncesi Eğitim kurumları ikinci eğitim öğretim yılında da faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.
Eğitim öğretimin yanı sıra sosyal faaliyetlere de önem veren Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında öğrenci ve velilere yönelik seminerler de veriliyor.
Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında alanında uzman ve en yetkili kişiler tarafından davranış geliştirme, davranış değiştirme, çocuklarda doğru iletişimi kurma konularında seminerler verildi.
Velilerin de katıldığı seminerde Psikolog Damla Salmanoğlu iki gün boyunca Pamuk Kreşin Karaağaç ve merkez şubesinde velilere seminer verdi.
Çocuk gelişiminin erken yaşta başladığına vurgu yapan Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumu müdürü Selma Türkoğlu, “Erken yaşta verilen eğitimleri çocuklarımız daha çabuk kavrıyor ve unutmuyorlar. Bu da onların gelişimini olumlu yönde etkiliyor. Bu tür eğitim seminerleri öğrencilerimiz kadar velilerimiz için de etkili oluyor. Zaten Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları olarak amacımız yaşayarak, öğrenerek tatbik ederek çocuklarımızı hayata ve ilk öğretime hazırlamaktır. Bu tür eğitimlerimizin kurum olarak devam ettireceğiz. İki gün boyunca Karaağaç ve Merkez şubemizde velilerime yönelik seminer düzenledik ve oldukça faydalı olduğunu düşünüyoruz. Bu vesile ile ikinci eğitim öğretim yılının başarılı olmasını temenni ediyoruz.” dedi.
Pamuk Okul Öncesi Eğitim kurumlarına çocuklarını gönderen veliler ise, seminerin kendileri için son derece verimli geçtiğine vurgu yaparak, “Konunun uzmanları ile davranış geliştirme, davranış değiştirme, çocuklarda doğru iletişimi kurma konuları hakkında daha detaylı bilgiler edindik. Bu bilgileri gerçek hayatımızda da tatbik ettiğimizde çocuklarımız için daha pozitif olacağına inanıyoruz ve Bizlere bu imkanı sağlayan Pamuk Kreş yetkililerine ayrıca teşekkür ediyoruz” dediler.

Pamuk Kreş Öğrenci ve velilere yönelik Davranış geliştirme Çocuklarda Doğru iletişim semineri düzenledi Pamuk Kreş Öğrenci ve velilere yönelik Davranış geliştirme Çocuklarda Doğru iletişim semineri düzenledi Pamuk Kreş Öğrenci ve velilere yönelik Davranış geliştirme Çocuklarda Doğru iletişim semineri düzenledi Pamuk Kreş Öğrenci ve velilere yönelik Davranış geliştirme Çocuklarda Doğru iletişim semineri düzenledi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.