İskenderun 1.Kitap Günleri Fuarının açılışı gerçekleşti

Atatürk Alanında İmza ve Söyleşi salonunda düzenlenen fuarın açılışına Hatay Valisi Rahmi Doğan AK Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, Hüseyin Şanverdi,MHP Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, Sahil Güvenlik Grup Komutanı SG Binbaşı Oğuz Emre Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı J. Yüzbaşı Ferit Gül, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ve İlçe Belediye Başkanlarımız, Kurum Müdürlerimiz, Siyasi Partiler ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan törende açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Belediye olarak rutin hizmetlerimizin yanı sıra sosyal belediyecilik anlamında kentimizde farklı organizasyonlara ve faaliyetlere imza atıyoruz. Düzenlenmiş olduğumuz kültürel faaliyetlerle toplum adına yararlı ve faydalı çalışmalar ile farkındalık oluşturuyoruz. Kitap okumak düşünce ufkunu geliştirir, kişilerin olaylara bakış açısını, onu irdeleme, analiz etme şeklini geliştirir. Kitap fuarları ise toplumun okuma alışkanlığı kazanmasında ve okuma kültürü geliştirmede çok önemli rol oynamaktadır ” dedi.
Başkan Tosyalı,” İskenderun 1.Kitap Günleri birbirinden değerli 100 yazarımız, ,70 standımız, 180 yayınevimizin katılımıyla 16 Şubat tarihine kadar saat 09.30 ile 21.00 saatleri arasında kitapseverlerin ziyaretine açık olacak. Kitap Fuarımız da yazar okur buluşmaları, söyleşiler, imza günleri ve çeşitli etkinlikler de yer alacak. Bu vesile ile tüm katılımcı yazarlarımıza ve siz değerli konuklarımıza teşekkür ediyor, fuarımızın hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. ”şeklinde konuştu.
Hatay Valisi Rahmi Doğan ise yaptığı konuşmada fuarın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek hayırlı uğurlu olmasını diledi.
Yapılan konuşmaların ardından fuarın açılış kurdelesi kesildi.

İskenderun 1.Kitap Günleri Fuarının açılışı gerçekleşti İskenderun 1.Kitap Günleri Fuarının açılışı gerçekleşti

Önceki İçerikMeteoroloji’den Fırtına ve Don Uyarısı
Sonraki İçerikKarbonmonoksit Zehirlenmeleri Önlenebilir
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.