Sevinç Çakıcı, Hatay’da ve her yerde baromuz varlığını hissettirmektedir ve hissettirmeye devam edecektir

ONLAR ‘’ADALETİN YÜZ AKI’’

Hatay Baro Başkan Yardımcısı Av. Sevinç Çakıcı, şehitlerimize rahmet, ailelerine ve ülkemize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi. Ne yazık ki ülkemiz yaşanan afetler nedeniyle zor günler geçiriyor sözlerini işaret etti.

HGC Yönetim Kurulu üyesi aynı zamanda İskenderun Temsilcisi Sabriye Sönmez ve üyeleri ile birlikte Hatay Barosu İskenderun Temsilciğini ziyaret ettiler.

İskenderun Adliye Sarayı Baro Odası’nda gerçekleşen ziyarette HGC İskenderun Temsilcilerini, Hatay Baro Başkan Yardımcısı ve İskenderun Temsilcisi Av. Sevinç Çakıcı ve Yönetim Kurulu Üyesi Av. Hüseyin Derin, Av. Ali avcı, Av. Ceylan Bilgili, karşıladılar.
Baro Başkan Yardımcısı Av: Sevinç Çakıcı, konuşmasında son günlerde üst üste yaşanan felaketlere dikkat çekerek, tüm insanlığa metanet, sabır ve şifa diliyorum, çünkü ülkemiz çok zor günler geçiriyor sözlerine dikkat çekti.

Hatay Barosu olarak sadece hukuk açısından değil, aynı zamanda toplumu yakından ilgilendiren sosyal olaylarda ’da farkındalık yaratarak toplum bilinçlenmesi konusunda etkili olmaya gayret ediyoruz.
Hukuk üstünlüğü ve insan hakları
Zira Barolar toplumun adalet anlayışı ve huzuru için yaşarlar sözlerini işaret eden Çakıcı ve gerekli koşullar sağlanarak hukuk Devleti’nin İlkeleri’nin topluma yerleşebilmesi için çalışmalar yapmak gibi önemli bir görevi üstlenmişlerdir.
Avukatların ve baroların hukukun üstünlüğünü ve insan haklarını korumak bakımından sorumluluğu ile demokrasinin gelişmesi için toplumu aydınlatmak adına sosyal bir baroyuz. Bu anlayış ve düşünceler içinde bir vatandaşın dahi hayatına dokunabilirsek çok şeyin değişeceğine inanıyoruz.
Çakıcı, Hatay’da ve her yerde baromuz varlığını hissettirmektedir ve hissettirmeye devam edecektir, diyerek konuşmasını sonlandırdı.
SOSYAL BAROCULUK
Hatay Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Derin ise yaptığı konuşmada ‘’Ülkemiz son dönem doğal afetlerle zor günler yaşamaktadır bu nedenle Baro olarak Elazığ depreminde mağdur olan vatandaşlarımız için maddi yardımda bulunmayı bir görev addettik. Bundan sonrada Sosyal Baroculuk yaparak her alanda çalışmalarımızı gösterme gayreti içerisindeyiz’’ şeklinde konuştu.
Baro Başkan Yardımcısı Av: Sevinç Çakıcı, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret samimi ortamda hoş bir sohbet ile sona erdi.

Sevinç Çakıcı, Hatay’da ve her yerde baromuz varlığını hissettirmektedir ve hissettirmeye devam edecektir Sevinç Çakıcı, Hatay’da ve her yerde baromuz varlığını hissettirmektedir ve hissettirmeye devam edecektir Sevinç Çakıcı, Hatay’da ve her yerde baromuz varlığını hissettirmektedir ve hissettirmeye devam edecektir

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.