Kadın Girişimcilerin İhracata yönlendirilmesi hedefleniyor

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında, Kadın Girişimcilerin ihracata yönlendirilmesi amacıyla hazırlanan projeler ve bu alanda sunulan desteklere ilişkin bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

T.C. Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü Kadın ve Genç Girişimciler İhracat Daire Başkanlığının, ülkemiz ihracatının arttırılması vizyonuna ve kadın girişimcilerin ihracata yönelmelerine katkı sağlayacak şekilde, kadın girişimcilerimize yönelik fiziki bir network kurmak amacıyla farklı illerde gerçekleştirdiği “Türkiye Kadın Girişimci Fiziki Network Fiziki Toplantısı” yapıldı.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında yapılan ‘Kadın Girişimcilerin ihracata yönlendirilmesi amacıyla hazırlanan projelere ve bu alanda sunulan desteklere ilişkin bilgilendirme toplantısı Ticaret Bakanlığı Kadın ve Genç Girişimciler İhracat Dairesi Başkanlığı Ticaret Uzmanı Gökçen Türk tarafından gerçekleştirildi.
Söz konusu toplantıya şehrimizde faaliyet gösteren firmaların kadın ortakları ve kadın girişimciler katılım sağladı.

Kadın Girişimcilerin İhracata yönlendirilmesi hedefleniyor

Önceki İçerikLenf bezlerinin şişmesi tiroid kanserinin habercisi olabilir
Sonraki İçerikİskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Gassan Kuran’ın ağabeyi Fırat Kuran vefat etti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.