Reyhanlı’lı İdlib Şehidi Sonsuzluğa Uğurlandı

Suriye’nin İdlib kentinde rejim tarafından gerçekleştirilen saldırı sonucu şehit olan İsmail Akatay için cenaze töreni düzenlendi.

Suriye rejim unsurları tarafından gerçekleştirilen saldırı sonucu hayatını kaybeden sivil şehidimiz İsmail Akatay 4 Şubat 2020 Salı günü Reyhanlı ilçesi Fatma Bahadırlı Camii’nde ikindi namazına müteakip düzenlenen törenle Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

34 yaşında ve 3 çocuk babası olan Akatay’ın cenazesinde şehit ailesini yalnız bırakmayan Hatay Valisi Rahmi Doğan, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Dr. Adnan Ertem ile birlikte şehidimizin tabutunun sarıldığı Türk Bayrağını, şehidimizin babası Hüseyin Akatay’a baş sağlığı ve sabır dileyerek teslim etti.

Cenaze Törenine Vali Doğan’ın yanı sıra Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Dr. Adnan Ertem, Hatay MilletVekilleri Hüseyin Şanverdi, Sabahat Özgürsoy Çelik ve Abdülkadir Özel, şehit yakınları ve Gaziler Genel Müdürü Selim Çelenk,Cilvegözü Mülki İdare Amiri Salih Altun, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı J.Alb.Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz,İlçe Belediye Başkanları, Kurum İl Müdürleri ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Şehidimizin kederli ailesine ve sevenlerine sabır, aziz milletimize başsağlığı dileriz.

Reyhanlı’lı İdlib Şehidi Sonsuzluğa Uğurlandı Reyhanlı’lı İdlib Şehidi Sonsuzluğa Uğurlandı Reyhanlı’lı İdlib Şehidi Sonsuzluğa Uğurlandı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.