İskenderun 1.Kitap Günleri Başlıyor

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “belediyemiz tarafından düzenlenen İskenderun 1. Kitap Günleri, 07 Şubat 2020 Cuma günü başlıyor” dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, düzenlenen kitap günlerine tüm bölge halkını davet etti.
Kitap günlerine yoğun bir ilginin beklendiğini ifade eden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” 100 yazar,70 stant ve 180 yayınevlerinin katılacağı, dopdolu bir programa sahip olan 1. Kitap Günleri 16 Şubat akşamına kadar sürecek. Kitap günlerinde yazarlarımız okurları ile buluşacak. Ayrıca söyleşi programlarımda düzenlenecek. Özellikle gençlere okuma sevgisi aşılamaya yönelik olarak düzenlenen Kitap Günleri’nde birçok ünlü yazar kitaplarını imzalayacak, okurlarıyla söyleşilerde bulunacak” dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Atatürk Anıt Alanında düzenlenecek olan kitap fuarımızın açılışını 7 Şubat saat:14.00’da gerçekleştireceğiz. Kitap okuma alışkanlığı çok önemli. İnşallah yine faydalı bir çalışmaya imza atacağız. Her anında kitap olan dolu dolu bir fuar geçireceğimizi ümit ediyorum. Tüm halkımız kitap fuarımıza davetlidir “şeklinde konuştu.

İskenderun 1.Kitap Günleri Başlıyor İskenderun 1.Kitap Günleri Başlıyor

Önceki İçerikCamiye Koşuyoruz Namazda Buluşuyoruz Programı Düzenlendi
Sonraki İçerikDev Kadrolu oyun ve Yılın en eğlenceli komedisi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.