Dev Kadrolu oyun ve Yılın en eğlenceli komedisi

İskenderun Simya Kolejinde sanatseverler ile buluşan ve birbirinden değerli oyuncuların rol aldığı “ İkinin Biri ” adlı komedi oyunu salonu hınca hınç dolduran izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi.

Ray Cooney’in yazdığı ve birçok başarılı sanatçının sahnelediği oyun, Asi Medya Organizasyon farkıyla İskenderun’da tiyatroseverlerle buluşan oyunun yönetmenliğini Bora Severcan yaparken baştan sona kahkaha seslerinin eksik olmadığı oyunda herkesin yakından tanıdığı Tamer Karadağlı, Zeyno Günenç, Volkan Severcan, Zuhal Yalçın, Sefa Zengin, Haluk Özenç, Esra Sönmezer, Bora Severcan, Hacı Ali Açıkgöz, Rabia Armağan’ yer alıyor.

Oyunun Konusu, Muhafazakar parti bakan yardımcısı Richard Willey, muzır yasasının tartışılacağı toplantı için birkaç geceliğine eşiyle birlikte Westminister Oteli’ne kalmaya gider. Ancak Richard’ın bu iş gezisi sırasında planladığı başka şeyler vardır. Özel kalem müdürü George, otel çalışanları ve beklenmedik misafirlerin yardımıyla her kapının ardından başka bir karmaşa çıkar.

Dev Kadrolu oyun ve Yılın en eğlenceli komedisi Dev Kadrolu oyun ve Yılın en eğlenceli komedisi Dev Kadrolu oyun ve Yılın en eğlenceli komedisi Dev Kadrolu oyun ve Yılın en eğlenceli komedisi Dev Kadrolu oyun ve Yılın en eğlenceli komedisi

Önceki İçerikİskenderun 1.Kitap Günleri Başlıyor
Sonraki İçerikİskenderun’da Trafik Kazası Meydana Geldi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.