CHP İskenderun Gençlik Kolları Başkan Adayı Avukat Erdem Harmaoğlu; “Gençliği Örgütleyeceğiz!”

Avukat Erdem Harmaoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun Gençlik Kolları Başkanlığına adaylığını sosyal medya hesabı üzerinden kamuoyuna duyurdu. ‘Üreten Gençler Sahaya, Yerelden Genele İktidara’ sloganıyla yola çıkan Harmaoğlu, oldukça iddialı konuştu.

CHP İskenderun Gençlik Kolları Başkan Adayı Avukat Erdem Harmaoğlu; “Gençliği Örgütleyeceğiz!”

‘Üreten Gençler Sahaya!’ şiarıyla sorumluluk aldıklarını kaydeden Harmaoğlu; “Yerelden genele iktidar şiarımızı İskenderun’da gençlerin gerçekleştirebileceği inancıyla, içimizde birlik ve beraberliği sağlayarak menfaat kavgalarını kökten silecek, Cumhuriyet’e bağlı gençler olarak her şeyden önce birleşeceğiz” dedi.

Yeni dönemde; İskenderun Gençlik Örgütünü, üniversite örgütlenmelerinin lokomotifi haline getireceklerini kaydeden Harmaoğlu; “Gençlik mücadelesinin verileceği başlıca yer üniversitelerdir! Biz, üniversite fikir komiteleri oluşturarak İSTE ve MKÜ’de okuyan Cumhuriyet Halk Partili öğrencilerin İskenderun’da örgütlenmesini ve bizlerle kolektif bir şekilde çalışmasını sağlayacağız. Fikir komitelerini karar alma süreçlerine dahil ederek birlikte yönetecek, çağımıza uygun yönetim anlayışını İskenderun’da hakim kılacağız. Yeni dönemde; İskenderun Gençlik Örgütümüzü, üniversite örgütlenmelerinin lokomotifi haline getireceğiz.

Göreve gelir gelmez ideolojik eğitimler düzenleyerek örgüt içinde fikirleri bilime dayalı, teorik altyapısı kuvvetli, politik bakış açısı olan bir yapıyı, geleceğin Cumhuriyet Halk Partisi kadrolarını hep birlikte inşa edeceğiz. Bu alanda birçok tartışma, panel ve konferanslar düzenleyeceğiz. CHP İskenderun Gençlik Örgütü’nü, gençliğin tüm sorunlarına duyarlı ve çözümlerini aktif bir şekilde savunan bir kurum haline getireceğiz! Hak verilmez alınır diyerek, ürettiğimiz projelerle, İskenderunlu gençlerin tüm sorunlarıyla hassasiyetle ilgileneceğiz. Özellikle genç işsizliğin had safhaya ulaştığı bu dönemde; sorunları her platformda dile getirecek, eylem ve etkinliklerimizle taleplerimizi cesurca ifade edeceğiz” diye konuştu.

Cinsiyet eşitliğine dayalı bir gelecek için, farklılıkları reddeden gerici zihniyetle mücadele edeceklerini de vurgulayan Harmaoğlu; “Kadına yönelik şiddet konusunda eğitici ve bilinçlendirici paneller düzenleyerek her platformda kadına şiddete karşı somut mücadele sergileyeceğiz. Çocuk istismarını önlemeye yönelik “kırmızıçizgi eğitimleri” verecek, İskenderun’da çocuk istismarlarının kökünü kazımak ve farkındalık yaratmak için çalışacağız. Bu iki konuda sivil toplum örgütleriyle uyum içinde çalışıp daha güçlü ve örgütlü bir mücadele vereceğiz. İskenderun’da kadına yönelik şiddet ve çocuk istismarları konusunda donanımlı ve duyarlı bir Gençlik yaratacağız!” dedi.

Sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte çevre ve kent sorunları, hayvan hakları, deniz kirliliği ve daha birçok sorunun çözümünde aktif rol alacaklarını, yaşanabilir bir İskenderun için verilen mücadelede her zaman en ön safta olacaklarını ifade eden Harmaoğlu; “Kültür ve sanat topluluklarıyla birlikte çalışan, üretken, kültür ve sanata duyarlı, İskenderun’a yakışır bir gençlik örgütü olacağız. Bütün bunları ben değil, ‘Biz’ diyerek, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ni ve Bursa Nutku’nu yüreğinde yaşayan, partimizin görkemli geleneğine sahip çıkan gençler olarak ilk günkü heyecanımızla uygulayacağız ve partimizin iktidar hedefine ulaşmak için durmadan çalışacağız” şeklinde ifadelere yer verdi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

 

CHP İskenderun Gençlik Kolları Başkan Adayı Avukat Erdem Harmaoğlu; “Gençliği Örgütleyeceğiz!”

 

BU; BÜYÜK BİR SEVGİ ÖRGÜTLENMESİNİN VE KOLEKTİF BİLİNÇ İLE ULAŞACAĞIMIZ BAŞARI ÖYKÜSÜNÜN İLK ADIMIDIR!

Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül vermiş çok değerli yol arkadaşlarım;

Güzel ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik darlık sebebiyle intihar vakıaları yaşanırken, eğitim anlayışının yetersizliği ve gençliğin sorunları her geçen gün artarken, Atatürk’ün iki büyük mirasımdan birisi dediği, kuruluşu Sivas Kongresi’ne dayanan, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu iradesi Cumhuriyet Halk Partisi’nde “Üreten Gençler Sahaya!” diyerek sorumluluk alma zaruriyeti hasıl olmuştur.

Yerelden genele iktidar şiarımızı İskenderun’da gençlerin gerçekleştirebileceği inancıyla, içimizde birlik ve beraberliği sağlayarak menfaat kavgalarını kökten silecek, Cumhuriyet’e bağlı gençler olarak her şeyden önce birleşeceğiz.

Gençlik mücadelesinin verileceği başlıca yer üniversitelerdir! Biz, üniversite fikir komiteleri oluşturarak İSTE ve MKÜ’de okuyan Cumhuriyet Halk Partili öğrencilerin İskenderun’da örgütlenmesini ve bizlerle kolektif bir şekilde çalışmasını sağlayacağız. Fikir komitelerini karar alma süreçlerine dahil ederek birlikte yönetecek, çağımıza uygun yönetim anlayışını İskenderun’da hakim kılacağız. Yeni dönemde; İskenderun Gençlik Örgütümüzü, üniversite örgütlenmelerinin lokomotifi haline getireceğiz.
Gençliği örgütleyeceğiz!

Göreve gelir gelmez ideolojik eğitimler düzenleyerek örgüt içinde fikirleri bilime dayalı, teorik altyapısı kuvvetli, politik bakış açısı olan bir yapıyı, geleceğin Cumhuriyet Halk Partisi kadrolarını hep birlikte inşa edeceğiz. Bu alanda birçok tartışma, panel ve konferanslar düzenleyeceğiz. CHP İskenderun Gençlik Örgütü’nü, gençliğin tüm sorunlarına duyarlı ve çözümlerini aktif bir şekilde savunan bir kurum haline getireceğiz! Hak verilmez alınır diyerek, ürettiğimiz projelerle, İskenderunlu gençlerin tüm sorunlarıyla hassasiyetle ilgileneceğiz. Özellikle genç işsizliğin had safhaya ulaştığı bu dönemde; sorunları her platformda dile getirecek, eylem ve etkinliklerimizle taleplerimizi cesurca ifade edeceğiz.

Cinsiyet eşitliğine dayalı bir gelecek için, farklılıkları reddeden gerici zihniyetle mücadele edeceğiz. Dezavantajlı grupların toplumsal alanda eşitlik içerisinde yaşadığı bir ortam hazırlamak amacıyla çalışacağız. Bu gaye ve hassasiyetle, kadına yönelik şiddet konusunda eğitici ve bilinçlendirici paneller düzenleyerek her platformda kadına şiddete karşı somut mücadele sergileyeceğiz. Çocuk istismarını önlemeye yönelik “kırmızı çizgi eğitimleri” verecek, İskenderun’da çocuk istismarlarının kökünü kazımak ve farkındalık yaratmak için çalışacağız. Bu iki konuda sivil toplum örgütleriyle uyum içinde çalışıp daha güçlü ve örgütlü bir mücadele vereceğiz. İskenderun’da kadına yönelik şiddet ve çocuk istismarları konusunda donanımlı ve duyarlı bir Gençlik yaratacağız!

Sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte çevre ve kent sorunları, hayvan hakları, deniz kirliliği ve daha birçok sorunun çözümünde aktif rol alacak, yaşanabilir bir İskenderun için verilen mücadelede her zaman en ön safta olacağız.
Kültür ve sanat topluluklarıyla birlikte çalışan, üretken, kültür ve sanata duyarlı, İskenderun’a yakışır bir gençlik örgütü olacağız.
Sandık güvenliği konusunda seçim dönemine girmeden çalışmalarımızı planlamış ve seçim günü yaşanacak olası tüm senaryolara hazırlıklı olacağız.

Bütün bunları ben değil, “BİZ” diyerek, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ni ve Bursa Nutku’nu yüreğinde yaşayan, partimizin görkemli geleneğine sahip çıkan gençler olarak ilk günkü heyecanımızla uygulayacağız ve partimizin iktidar hedefine ulaşmak için durmadan çalışacağız.

Üreten Gençler Sahaya, Yerelden Genele İktidara!

CHP İSKENDERUN GENÇLİK KOLLARI BAŞKAN ADAYI AV. ERDEM HARMAOĞLU

Önceki İçerikKırıkhan’da Fırtına Çatıları Uçurdu
Sonraki İçerikRinoplasti Hakkında Bilmeniz Gerekenler
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.