Özçelik-İş Sendikası MMK Metalurji Fabrikasında Toplu İş Sözleşme süreci hakkında işçilerle bir araya geldi

Özçelik-İş Sendikası Her zaman emekçinin yanında”

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Sekreteri Murat Kayış , Şube Mali Sekreteri Veysel Yayla ile birlikte MMK METALURJİ Fabrikasını ziyaret etti.
Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube yönetimi her fırsatta işçilerinin sorunlarını yerinde dinliyor ve çözüm yolları arıyor.
Özçelik-İş Sendikası Şube yönetimi MMK Metalurji fabrikalarında iş yeri temsilcileri ile birlikte MMK Çalışanları ile Yemekhane önünde bir araya geldiler.
Çalışanlarla bir süre sohbet eden şube yöneticileri, devam eden Toplu İş Sözleşme süreci hakkında bilgilendirme yaparak, güncel konular hakkında sohbet etti.

Özçelik-İş Sendikası MMK Metalurji Fabrikasında Toplu İş Sözleşme süreci hakkında işçilerle bir araya geldi Özçelik-İş Sendikası MMK Metalurji Fabrikasında Toplu İş Sözleşme süreci hakkında işçilerle bir araya geldi Özçelik-İş Sendikası MMK Metalurji Fabrikasında Toplu İş Sözleşme süreci hakkında işçilerle bir araya geldi

Önceki İçerikHatay’da Deprem Beklentisi Yüksek
Sonraki İçerikSon Evre Prostat Kanseri Tedavi Edilebilir
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.