Halkın Huzur ve Güvenliği İçin; Devlet Millet Elele

Mustafa Baştuğ Güven Tazeledi…
İskenderun Güvenliği İçin Toplumsal Yardımlaşma Derneği’nin genel kurulunda Mustafa Baştuğ ve yönetim kurulu güven tazeledi.
Devletin milletle el ele verdiği örnek bir dayanışma ile huzur ve güven ortamının sağlanması ve korunmasında önemli bir rol üstlenen İskenderun Güvenliği İçin Toplumsal Yardımlaşma Derneği’nin genel kurulunda Mustafa Baştuğ ve yönetim kurulu güven tazeledi.

Devlet Millet Birlikteliğinin En Güzel Örneği

İskenderun Güvenliği İçin Toplumsal Yardımlaşma Derneği 5.olağan genel kurulunu İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi.
İskenderun’da huzur ve güven ortamının sağlanması ve korunmasında büyük hizmetleri olan ve başarılı işadamı Mustafa Baştuğ’un başkanlığını yaptığı İskenderun Güvenliği İçin Toplumsal Yardımlaşma Derneği’nin yönetim kurulu, İTSO’da düzenlenen 6. Olağan genel kurulunda güven tazeledi.
Divan Başkanlığı’na Mehmet Mursaloğlu, katip üyelik ve sekreterliğe Gizem Tayhuş ve Hayati Sonay’ın seçildiği genel kurulda, faaliyet, denetim kurulu ve mali rapor oy birliğiyle geçti.
Hayırsever İşinsanı Dernek Başkanı ve Baştuğ Metalurji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ, geçtiğimiz günlerde İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen törende emniyet teşkilatına araç, motosiklet ve demir bariyer bağışında yıllardır olduğu gibi öncülük etmiş ve kamuoyundan büyük takdir görmüştü.

Genel kurulda yönetim kurulu asil ve yedek, denetim kurulu asil ve yedek, danışma kurulu asil ve yedek listeleri şu isimlerinden oluştu:
Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine; Mustafa BAŞTUĞ, Mehmet ÜNÜVAR, Nevzat BARAK, Seval KİRMİT YAZAR, Levent Hakkı YILMAZ, İhsan AR, Ayhan TOSYALI.
YEDEK ÜYELİKLERİNE; İbrahim KARACA, Halil ŞENÖZ, Yaşar NİZİPLİOĞLU, Galip BİÇER, Canan GÜRPINAR, Bayram ALPAGÜL, Mehmet ÖZKAN
DENETİM KURULU ASİL ÜYELİKLERİNE; Müfit TENNİOĞLU, Sedat UYSAL, Erman ARIKAN, Mehmet YILDIRIM, Mehmet Cihan ÖNAL

DENETİM KURULU YEDEK ÜYELİKLERİNE; Gökhan GÖKTEN, İsmail OCAK, Yılmaz ARSLAN, Mehmet Nejat YANIK, Ahmet AKSOY

DANIŞMA KURULU ASİL ÜYELİKLERİNE; Osman GÖZÜKARA, Recep EKİNCİ, Engin VAYISOĞLU, Bülent KAVSAK, Erdem ÜNLÜÇETİNKAYA, Ali TEKTEN, Can TEYMUR, Garip ŞANDIR, Serdar Kadir ÇOTULAY, Süleyman ÇELİK, Tevfik SAYEK, Ali İNAN

İskenderun Güvenliği İçin Toplumsal Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nevzat Barak, derneğin faaliyetlerini anlattı ve İskenderun’da huzur ve güven ortamının sağlanması ve korunmasında derneğin katkılarına dikkat çekti.
kuruluş gayemize uygun olarak çalışmalara gayret göstermiş ve amacımızın optimum verimliliğin temini açısından İlçe Emniyet Müdürümüz ile görev tevkil ettiği ilgililerle müşterek hareket edilmiştir ve bu bağlamda;
Nevzat Barak’ın okuduğu faaliyet raporundan öne çıkanlar şöyle;
Emniyet birimlerimizin toplum ihtiyaçlarına cevap verme ve beklentilerini karşılaması noktasında rahat ve donanımlı çalışmasına yardımcı olması açısından 1 adet 2018 model Renault Megan HB,1 adet 2018 model Renault Megan Sedan,2 adet Renault Kango Multix Touch,1 adet 2019 model Renault Kango Multix , 1 adet 2019 Model Fiat Doblo araç alınarak sigorta işlemleri tamamlanıp emniyet birimimize bağışlanmıştır. Emniyet birimlerimizin toplumsal ve asayiş olaylarına daha ivedi bir şekilde müdahale etmesi için 2 adet 2019 model Yamaha Motosiklet alınıp bunlara sesli ve ışıklı siren kiti, motor koruma demiri, elcik koruma takımı, far koruma,12v akü ve akü muhafazası alınarak gerekli sigorta işlemleri tamamlanıp emniyet birimimize bağışlanmıştır.”

Halkın Huzur ve Güvenliği İçin; Devlet Millet Elele Halkın Huzur ve Güvenliği İçin; Devlet Millet Elele Halkın Huzur ve Güvenliği İçin; Devlet Millet Elele

Önceki İçerikSon Evre Prostat Kanseri Tedavi Edilebilir
Sonraki İçerikBüyükşehir Standı Emıtt’e Damga Vurdu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.