Özçelik-İş Sendikasından İsdemir’e ziyaret

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanımız Mehmet Güngör Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte İsdemir A.Ş.’ye ziyarette bulundu.

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanımız Mehmet Güngör , Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İSDEMİR Genel Müdürü Sayın Mesut Keyifli ve beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte 4 Yüksek Fırın’da çalışan Üyelerimizi Çalışma alanlarında ziyaret ettiler.

Ziyaretin ardından Şube Başkanımız Mehmet Güngör ,Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz ,İsdemir Genel Müdürümüz Sayın Mesut Keyifli ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte 4 Yüksek Fırın’da Çalışan Üyelerimiz ile Çay Molasında dinleme alanlarında bir araya gelerek tek tek tokalaşıp hal hatırlarını sordular . Şube Başkanımız Mehmet Güngör gezi sonrası yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi İşçisiyle işvereniyle sendikasıyla büyük bir aile olduğumuzu herkese gösterdik dedi.

Özçelik-İş Sendikasından İsdemir’e ziyaret Özçelik-İş Sendikasından İsdemir’e ziyaret Özçelik-İş Sendikasından İsdemir’e ziyaret Özçelik-İş Sendikasından İsdemir’e ziyaret Özçelik-İş Sendikasından İsdemir’e ziyaret Özçelik-İş Sendikasından İsdemir’e ziyaret

Önceki İçerikArsuz’da Su Kuyusunda Hırsızlık Meydana Geldi
Sonraki İçerik14 Yaşına Kadar 14 Ameliyat Geçirdi; Ayşe Sıla Yardım Bekliyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.