Hbb Meclisinde İskenderun’un Sorunlarını Dile Getirdi

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak Ayı olanğan toplantısı İskenderun Belediyesinin e sahipliğinde İskenderun’da gerçekleştirildi.
İskenderun Belediyesi meclis salonunda düzenlenen HBB Meclis toplantısına HBB Başkanı Lütfü Savaş,ilçe belediye başkanları ve HBB meclis üyeleri katıldı.
KENT İÇİ TRAFİK SORUNUNU HEP BİRLİKTE ÇÖZELİM
Düzenlenen meclis toplantısı öncesinde bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”HBB Meclis toplantısının İskenderun’da yapılmasından dolayı memnuniyeti dile getirerek,” Belediyemizin meclis salonunda düzenlenen Ocak ayı Hatay Büyükşehir Belediyesi olağan meclis toplantısında belediyemizin çalışmalarını ve kent içi trafik sorunun çözümü noktasında UKOME ‘ye iletmiş olduğumuz çözüm önerilerimizi dile getirdik.Kentimizin sorunlarının çözümü noktasında var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz “dedi.

Halka hizmet noktasında HBB ile iletişim halinde çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”Hepimizin amacı halka hizmettir.Bizler kimseyi ayırt etmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Toplantıda alınan kararların kentimiz ve Hatay’ımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”şeklinde görüş beyan etti.
Daha sonra gündemde bulunan maddeler tek tek görüşülerek ilgili komisyonlara sevk edildi.

Hbb Meclisinde İskenderun’un Sorunlarını Dile Getirdi Hbb Meclisinde İskenderun’un Sorunlarını Dile Getirdi

Önceki İçerikİlk Yardım Uygulamalarını Öğren ki, Canın Sağ Olsun!
Sonraki İçerikAk Parti Grup Toplantısı İskenderun’da Gerçekleşti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.