Ak Parti Grup Toplantısı İskenderun’da Gerçekleşti

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”tüm çabamız kıymetli hemşerilerimize en güzel hizmeti vermek için”dedi.
HBB AK Parti grup toplantısı İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın ev sahipliğinde İskenderun’da gerçekleştirildi.
Düzenlenen toplantının açılış konumasını yapan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” AK Parti Grubu olarak kıymetli hemşerilerimize en güzel hizmeti vermenin gayreti içerisindeyiz. Bugüne kadar olduğu gibi bugün de, yarın da AK Partili tüm belediye başkanlarımız ve belediye meclis üyelerimiz sahadalar ve çalışmalarına aksatmadan devam ediyorlar. Bu, bizleri gerçekten mutlu ediyor. Aramızdaki bu birlik ve dayanışma ruhu da şehirlerimize hizmet olarak yansıyor. Bu bilinç ve anlayışın önümüzdeki dönemlerde de devam edecektir. Toplantıda alınan kararların ilçemize ve ilimize hayırlar getirmesini diliyorum ” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından HBB gündem maddeleri görüşüldü.
Ardından Hatay ve ilçelerinde ve mahallelerde yürütülen çalışmalar, hizmetler ve yeni projeler ile söz konusu yerlerdeki problemler ele alınarak değerlendirmede bulunuldu.

Ak Parti Grup Toplantısı İskenderun’da Gerçekleşti Ak Parti Grup Toplantısı İskenderun’da Gerçekleşti

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.