Adnan Ağır, İkinci Kez Dede Olmanın Heyecanını Yaşadı

Arsuz İş İnsanları Derneği Başkanı (ARİAD), Doğu Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (DASİFED) başkan yardımcısı, AĞIRBEY İnşaatın sahibi Adnan Ağır ikinci kez dede olmanın heyecanını yaşadı. Özge&Ersin Ekinci çiftinin de ilk bebekleri olan Öykü, Alanya Özel Anadolu Hastanesi’nde dünyaya geldi.
Öykü&Ersin Ekinci çiftinin ilk bebekleri Öykü, Ağır ve Ekinci ailelerini sevince boğdu.
Adnan Ağır eşi Cemile Ağır, kızları Özge Dilay Ekinci ve damatları Ersin Ekinci Alanya Özel Anadolu Hastanesi’nde dünyaya gelen Öykü Bebek sevinci ile mutlulukların en büyüğünü yaşadılar.
Öykü Bebek ve annesi Özge Ekinci’nin sağlık durumlarının iyi olduğu açıklayan Başkan Ağır, ikinci kez dede olmanın oldukça heyecan verici olduğu belirterek “Ailemize yeni katılan Öykü bebek bizlere daha farklı duygular yaşattı. Duygu ve düşüncelerimi tarif etmek zor ama bebek dünyanın en güzel varlığıdır. Şimdi bunu kızım ve damadım da yaşadı. Onların mutluluğuna burada bizde eşlik ediyoruz. Benim de ikinci torunum. Çok farklı bir heyecan. Allah herkese bu duyguyu yaşatsın” dedi.

Adnan Ağır, İkinci Kez Dede Olmanın Heyecanını Yaşadı Adnan Ağır, İkinci Kez Dede Olmanın Heyecanını Yaşadı Adnan Ağır, İkinci Kez Dede Olmanın Heyecanını Yaşadı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.