Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Dev Spor Tesislerimiz Hayırlı Olsun

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun’a inşa edilecek dev spor yatırımlarının hayırlı uğurlu olmasını diledi.
Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu’nun katılımları ile İskenderun’a yapılacak olan “Dev Spor Yatırımlarının İmza Töreni” gerçekleştirildi.
Düzenlenen törene Hatay Valisi Rahmi Doğan, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Sabahat Özgürsoy Çelik İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Türkiye Varlık Fonu Üyesi Fuat Tosyalı, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, belediye başkan yardımcıları,kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, işadamları, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Düzenlenen törende bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun teşrifleri ile İskenderun’umuza yapılacak olan “Dev Spor Yatırımlarımızın İmza Törenini Gerçekleştirdik. Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından İskenderun’umuza yapılacak olan yeni İskenderun Stadyumu,5 adet Çok amaçlı basketbol sahası, 10 adet Mahalle tipi futbol sahası, 2 adet antrenman spor salonu, 1 adet Yarı olimpik yüzme havuzu ile kapalı yüzme havuzu yenileme işi yapılacaktır ”dedi.
Başkan Tosyalı, ”Belediye olarak spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceğiz. İskenderun’a inşa edilecek dev Spor Yatırımlarımızın kentimize, sporcularımıza, gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun. İskenderun’a değer” şeklinde konuştu.
Daha sonra konuşan Bakan Kasapoğlu ise ilmin, irfanın, hoşgörünün, medeniyetin şehri Hatay’da bulunmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek,” İskenderun’da gerek gençler gerek spor ve sporcular, gelecek nesiller için çok önemli yatırımları hayata geçirmenin çabasını veriyoruz. Bugün İskenderun’da gerçekleştirecekleri imzalarla yarınların şampiyonlarını, yıldızlarını Hatay’dan çıkaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından yapılacak spor yatırımlarının protokolünü imzaladı.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Dev Spor Tesislerimiz Hayırlı Olsun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Dev Spor Tesislerimiz Hayırlı Olsun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Dev Spor Tesislerimiz Hayırlı Olsun

Önceki İçerikİste Şefini Buldu
Sonraki İçerik“Kudüs’e Selam Kudüs İçin Ayaktayız Filistin İçin Buradayız”
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.