İTSO Aralık ayı Meclis toplantısı gerçekleştirildi

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Aralık ayı Meclis toplantısı İTSO Meclis Başkanı Okan Belli başkanlığında gerçekleştirildi.

İTSO’nun Aralık ayı Meclis toplantısına davetli olarak katılan İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay DERELİ, Meclis kürsüsünden yaptığı konuşmasında; “İş dünyası ile birlikte Üniversitemizi daha iyi yerlere getirmenin gayreti içerisindeyiz. Göreve geldiğimiz günden bu yana İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası, meclisiyle, yönetimiyle ve vakfı ile her zaman yanımızda oldu ve Üniversitemize büyük destekler verdi. Buradan, İTSO meclisine, yönetimine ve İTSO Vakfına Üniversitem adına şükranlarımı sunuyorum. Bu bağlamda, İTSO’nun tüm yönetim kurulu ve meclis üyelerimize birer teşekkür belgesi hazırladık ve kendilerine bugün takdim edeceğiz. Her daim yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen İTSO meclis ve yönetimine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.
İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Türkay Dereli, konuşmasının ardından Teşekkür belgesini İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter VE İTSO yönetim kurulu üyesi Müfit Tennioğlu’na takdim etti. Ardından meclis üyelerine de Teşekkür belgeleri verildi.
Aralık ayı Meclis toplantısı İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ın 2019 yılı Faaliyet raporunu sunumuyla devam etti. Sine vizyon destekli olarak 2019 yılında İTSO’nun gerçekleştirdiği faaliyetlere değinen Başkan Yılmaz, “2019 yılı odamız için çok yoğun ve aktif bir yıl olarak gerçekleşti. Eğitimler, ziyaretler, protokoller, projeler başta olmak üzere Fuar ve bir çok organizasyonlarda yer aldık. İTSO olarak her zaman bölgemize değer katacak çalışmalar içerisinde olduk, 2020 yılında da bu çalışmalarımızın artarak devam etmesini temenni ederken, bu hizmetler ekip ruhu ile gerçekleştirilmiştir. İTSO yönetim kurulum ve Meclis üyelerimiz, Meslek komite üyelerimiz ve personellerimizin koordineli çalışmaları başarıyı beraberinde getirmiştir” dedi.
İTSO Aralık ayı Meclisinde 2019 yılı Gelir gider bütçesi de görüşüldü. İTSO Muhasip üye Gassan Kuran, bütçe ile ilgili Meclis üyelerini bilgilendirdi ve 2020 bütçesi oy birliğiyle kabul edildi.
İTSO Aralık ayı Meclis toplantısında Hesapları İnceleme Komisyonu Başkanı Tuncay Paşaoğlu da kürsüye gelerek, gelir, gider ve harcamaların bütçe esaslarına uygun olarak gerçekleştirildiğini ifade etti.
İTSO Aralık ayı Meclisinde ayrıca Vakıf Kurucular kurulu da toplantısını gerçekleştirirken Vakfın 2020 yılı bütçesi de oy birliğiyle kabul edildi.

İTSO Aralık ayı Meclis toplantısı gerçekleştirildi

Önceki İçerik1 Haftada 3.419 araç sürücüsüne İdari Para Cezası Kesildi
Sonraki İçerikİste Şefini Buldu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.