Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Yeni Yıl Coşkusu

“Çocuklarımız Bizim Geleceğimiz”
Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Yılbaşı coşkusu adeta yüreklerde hissedildi. 2019-2020 Eğitim Öğretim yılına genç ve dinamik kadrosu ile giren Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Kurucu müdürleri Selma Türkoğlu’nun liderliğinde yeni yıla başarı umut ve güvenle girmenin haklı gurunu yaşıyor.

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında öğrenciler Yeni yılı hep birlikte coşku ile kutlamanın heyecanını yaşadılar. Öğrenciler öğretmen ve arkadaşları ile birlikte 2019’un son günlerinde hayatlarında unutamayacakları güzel anlar yaşayarak geçirdiler.
Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları müdürü Selma Türkoğlu, Yeni yıldan umutlu olduklarını ve beklenti içerisinde olduklarını belirterek; “2019 yılını geride bırakırken hafif bir hüzün, 2020 yılına girerken de yeni umut, heyecan ve beklentilerimiz olduğunu söylemek istiyorum, Temennimiz, eğitim kadromuz ile birlikte öğrencilerimize en kaliteli, en iyi eğitim ve öğretimi vermektir. Yaşayarak öğrenmenin, bilgi ve birikimin önemini kavrayan bir nesil yetiştirmenin temel taşlarında bizim ellerimizde yetişen öğrenciler vardır. Bir binanın temel taşları ne kadar sağlam olursa, o bina uzun ömürlü ve sağlam olur, bizlerde Pamuk Eğitim Kurumları olarak, sağlam binalar inşa etmenin gayreti içerisindeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın tüm öğrencilerimize, velilerimize, personellerimize ve halkımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Yeni Yıl Coşkusu Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Yeni Yıl Coşkusu Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Yeni Yıl Coşkusu Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Yeni Yıl Coşkusu

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.