İTSO’da ‘Muhasebe-SGK Bordrolama ücretlerin vergilendirilmesi’ semineri düzenlendi

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ile İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası işbirliğiyle TÜRMOB Eğitmeni SMMM Güler Güney tarafından ‘Muhasebe-SGK Bordrolama ücretlerin vergilendirilmesi’ konulu seminer düzenlendi.
Yoğun katılımla gerçekleşen seminerin açılış konuşmasını yapan İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım, “2019 yılı içerisinde üyelerimize yönelik bilgilendirme ve eğitim seminerlerimiz yoğun bir şekilde devam ediyor. Bizim meslek adeta bir okul. Mesleğimizde sürekli öğreneceğimiz konular ve mevzuatlar yer almaktadır. Hızla gelişen teknoloji ve dijitalleşmenin de artık mesleğimizin bir parçası haline gelmesi, bu eğitimlerin de ehemmiyetini arttırmaktadır. Muhasebeciler Odası olarak her zaman üyelerimizi en yetkili meslek mensuplarımızca bilgilendirmenin gayreti içerisindeyiz. Mesleğimizi en iyi şekilde yerine getirmek, cezalara maruz kalmamak, mükelleflerimiz ile uyum içerisinde çalışmanın gayreti içerisinde olmalıyız. Bizleri çok yakından ilgilendiren Muhasebe, SGK, Bordrolama ücretlerinin vergilendirilmesi konuları hakkında sizlere bilgiler verilecektir. Seminerin siz değerli meslektaşlarımız için faydalı olmasını temenni ediyorum” dedi.
TÜRMOB Eğitmeni SMMM Güler Güney katılımcılara, Muhasebe, SGK, Bordrolama ücretlerinin vergilendirilmesi konularında sine vizyon destekli olarak bilgiler verdi.
TÜRMOB Eğitmeni SMMM Güler Güney, “Mesleğimizde mevzuatlar hızla gelişmekte, sürekli eğitimlere ihtiyaç duyulmaktadır. Bizim mesleğimizde adeta bir okuldur diyebiliriz. Bu okulda sürekli eğitimlerle mesleğimizi geliştirmenin ve dijitalleşen, kağıtların, muhtasarların, beyannamelerin ve diğer belgelerin de artık internet aracılığıyla düzenlendiği dönemler yaşıyoruz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.
TÜRMOB Eğitmeni SMMM Güler Güney seminerde, Muhtasar APH, ücret bordrosu, yıllık ücretli izin, ücretlendirme, işçi özlük dosyaları başta olmak üzere meslek mensuplarını ilgilendiren konularda detaylı bilgiler verdi.
Seminer sonunda TÜRMOB Eğitmeni SMMM Güler Güney’e katıklarından dolayı önceki dönem yönetim kurulu üyesi M.Nuri Bahadırlı ve İSMO Başkanı Merih Hasan Yıldırım İskenderun manzaralı plaketi takdim ettiler.

İTSO’da ‘Muhasebe-SGK Bordrolama ücretlerin vergilendirilmesi’ semineri düzenlendi İTSO’da ‘Muhasebe-SGK Bordrolama ücretlerin vergilendirilmesi’ semineri düzenlendi

Önceki İçerikHatay’da Trafik Kazası Meydana Geldi
Sonraki İçerikPamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Yeni Yıl Coşkusu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.