Başkan Güven’den “Mako” Setine Ziyaret

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, çekimlerinin bir kısmının Arsuz’da yapıldığı, 1991 yılında batan Salem Express gemisinin hikâyesini konu alan “Mako” sinema filminin çekim setini ziyaret etti.
Arsuz Gözcüler Sahili, Balıkçı Barınağı ve Arsuz’un birkaç yerinde çekimleri gerçekleştirilen Mısır yapımı filmde başrol oyuncusu olarak ünlü oyuncu Murat Yıldırım yer alıyor. Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven film setini ziyaret ederek, belediye olarak her zaman katkı vereceklerini belirtti. Son dönemlerde, özellikle sinema ve dizi alanında tercih edilen bir ilçe olduklarını belirten Başkan Güven, “İlçemiz kültür-sanata önem veren bir ilçe. Özellikle son yıllarda sinema ve dizi alanında ilçemizin tercih ediliyor olması bizi mutlu ediyor. Böyle uluslararası bir sinema filminin bir kısmının ilçemizde çekiliyor olması, ilçemiz adına çok güzel bir görüntü. Yazın turist akınına uğrayan ilçemizde bu tarz faaliyetlerin, özellikle bu kış aylarda gerçekleşiyor olması, yaz turizminin yanında kış turizmine de mutlaka katkı sağlayacaktır. Film setini ziyaret ederek hem oyuncuların hem de tüm set ekibinin bizlerden bir ihtiyacı olup olmadığını sorduk. Burada kaldıkları sürece her zaman destek vermeye hazırız,” dedi. Filmin yönetmeni Mohamed Hesham El-Rashidy ve set ekibi başta Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven olmak üzere, belediye çalışanlarına desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Mısırda dev prodüksiyonla çekilen, 1991 yılında batan ve 464 kişiye mezar olan Salem Express gemisinin gerçek hikâyesini anlatan “Mako” sinema filminde Murat Yıldırım’ın dışında, Mısırlı Menna Fadali, Sarah Elshamy ve Nahed Elsebai ile Suriyeli aktör Kosai Khauli de yer alıyor. Film ilk etapta Mısır’da ve Ortadoğu ülkelerinde gösterime girecek.

Başkan Güven’den “Mako” Setine Ziyaret Başkan Güven’den “Mako” Setine Ziyaret Başkan Güven’den “Mako” Setine Ziyaret Başkan Güven’den “Mako” Setine Ziyaret

Önceki İçerikHem stresi hem kilonuzu bu besinlerle yönetin
Sonraki İçerikHatay’da Trafik Kazası Meydana Geldi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.