Arsuz’da Kapanan Yol Trafiğe açıldı

Arsuz Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri, ilçede hâkim olan sağanak yağış sonrası, zarar gören alanların tespit ve temizlik çalışmalarını gerçekleştiriyor.
Kış aylarında yaşanan hava muhalefetlerine karşı hazırlıklı olan Arsuz Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü, özellikle ilçede hâkim olan yoğun yağış ve şiddetli rüzgârdan sonra yolları kapanan, duvarları yıkılan, kanalları tıkanan ve bakıma ihtiyacı olan tüm alanlara anında müdahale ederek, gereken çalışmaları aralıksız sürdürüyor. Arsuz Belediyesi olarak teyakkuzda olduklarını belirten Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, “ Dağ mahallerimizin yolları, yoğun yağış sebebiyle yaşanan toprak kayması sonucu kapanmış durumdaydı. Ekiplerimiz, vatandaşlarımızın mağdur olmaması adına, duruma anında müdahale etti. Yıkılan istinat duvarları, tıkanan kanallar, köprüler, dereler başta olmak üzere ilçe genelinde temizlik ve onarım çalışmalarımız devam ediyor. Geçen yıllarda yaşanan sıkıntıların yaşanmaması adına belediyemizin sorumlu tüm ekipleriyle birlikte teyakkuzdayız. Çalışmalarımızı aralıksız devam ettireceğiz,” ifadelerini kullandı.

Arsuz’da Kapanan Yol Trafiğe açıldı

Önceki İçerikDASİFED’in Girişimleriyle Evsel Atıklar Ev Halkına Ek Gelir Oluyor
Sonraki İçerikGüldür Güldür Show’un Hüseyin’i, Erdem Yener’den; “El Birliği Projesi’ne Destek
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.