Enderspor Marka Ürünlerde Geleneksel %50 İndirimini Başlattı

Dünyaca ünlü markaları bünyesinde bulunduran İskenderun’un önde gelen spor giyim markalarından olan Enderspor her sene düzenlediği “Marka ürünlerde %50 İNDİRİM” kampanyasını başlattı.

Yaklaşık 10.000 üründe gerçek indirim fırsatını İskenderunlulara sunan Enderspor her sene olduğu gibi bu senede yoğun ilgi ile İskenderunlularla buluştu.

31 aralığa kadar sürecek olan kampanyadan yararlanmak isteyenler için mağaza adresi:

Yenişehir Mahallesi Atatürk Bulvarı no:61/2 ( Eski öğretmen evi yanı, sahil şeridi )

Telefon : 0326 613 22 00

Enderspor Marka Ürünlerde Geleneksel %50 İndirimini Başlattı Enderspor Marka Ürünlerde Geleneksel %50 İndirimini Başlattı Enderspor Marka Ürünlerde Geleneksel %50 İndirimini Başlattı Enderspor Marka Ürünlerde Geleneksel %50 İndirimini Başlattı Enderspor Marka Ürünlerde Geleneksel %50 İndirimini Başlattı Enderspor Marka Ürünlerde Geleneksel %50 İndirimini Başlattı Enderspor Marka Ürünlerde Geleneksel %50 İndirimini Başlattı Enderspor Marka Ürünlerde Geleneksel %50 İndirimini Başlattı Enderspor Marka Ürünlerde Geleneksel %50 İndirimini Başlattı Enderspor Marka Ürünlerde Geleneksel %50 İndirimini Başlattı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.