İskenderun Belediyesi Âşıklar Gecesi Düzenledi

İskenderun Belediyesi tarafından “Dünden Bugüne Âşıklar Gecesi” programı düzenlendi.
İskenderun Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde Karayılan Kültür Merkezinde düzenlenen etkinlikte Âşık Gül Ahmet Yiğit ve Hilmi Şahballı sahne aldı.

Geceye İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediyesi, başkan yardımcıları, İskenderun İlçe Emniyet müdürü Nevzat Güneş ,davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Düzenlenen organizasyon hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Kültür ve Sanat ve etkinlikleri çerçevesinde Aşıklar Gecesinde sahne alan Aşık Gül Ahmet Yiğit ve Hilmi Şahballı sevilen türkülerini kıymetli hemşehrilerimiz için seslendirdi. Konser sonunda Belediye Başkan yardımcımız Doç. Dr. Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca kıymetli hemşehrilerimize selamlarımızı ileterek vermiş oldukları konserden dolayı âşıklarımıza çiçek taktim etti. Katılımlarından dolayı Âşıklarımız Gül Ahmet Yiğit ve Hilmi Şahballı’ya teşekkür ediyorum. Belediyemiz tarafından düzenlenen Kültür ve Sanat etkinliklerimiz devam edecek ”dedi.

İskenderun Belediyesi Âşıklar Gecesi Düzenledi İskenderun Belediyesi Âşıklar Gecesi Düzenledi İskenderun Belediyesi Âşıklar Gecesi Düzenledi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.