İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, TRT Kurdî’ye Konuk Oldu

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, TRT Kurdî Yerel Gündem programının canlı yayınına katılarak, İskenderun’un genel durumu ve belediyenin çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.
TRT KURDİ kanalında yayınlanan “Yerel Gündem” programı bu haftaki canlı yayınını İskenderun’dan yaptı.
Canlı yayın programı için İskenderun’a gelen “Yerel Gündem” (Rojeva Hereme) ekibi İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’dan ilçe ve belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
Atatürk Anıt Alanında düzenlenen proğram, sohbet ortamında geçerken konuklar İskenderun’un güzellikleri hakkında bilgiler aktardılar.
Başkan Tosyalı canlı yayında proğram sunucusu Ahmet Yukuş’un sorularını da yanıtlarken şöyle konuştu:
“Öncelikle bizleri canlı yayına davet ettiğiniz için teşekkür ediyorum.İskenderun yıllardır farklı inançların farklı kültürlerin bir arada kardeşçe yaşadığı çok güzel bir kent.İskenderun’da ki barış ve kardeşlik ortamı insanlığa örnek teşkil ediyor.Bu huzur ve kardeşlik ortamı bundan sonrada devam edecek.Belediye olarak bizlerde kimseyi ayırt etmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Halkımıza en iyi hizmeti vermenin mücadelesi içerisindeyiz.”dedi.
İskenderun’u daha ileriye taşımak için çalışmaya devam edeceklerinin altını çizen Başkan Tosyalı,” TRT KURDİ Tv’de Atatürk Anıt Alanında canlı olarak yayınlanan Ahmet Yukuş’un sunduğu Yerel Gündem adlı programa konuk olduk.Kentimiz ve Belediyemizin çalışmaları hakkında bilgiler verdik.Programın canlı yayınlanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyor TRT KURDİ personeline çalışmalarında başarılar diliyorum”şeklinde konuştu.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, TRT Kurdî’ye Konuk Oldu İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, TRT Kurdî’ye Konuk Oldu İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, TRT Kurdî’ye Konuk Oldu İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, TRT Kurdî’ye Konuk Oldu

Önceki İçerikLezzetli Kış Şöleni kapılarını ziyaretçilere açtı
Sonraki İçerikArsuz-Çevlik Yolu bugün açılıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.