Başkan Gül Çerçikaya’da

Belediye Başkanı İbrahim Gül, Çerçikaya mahallesini ziyaret ederek, mahalle muhtarı Ercan Sıkar’la birlikte, yapılması talep edilen çalışmaları yerinde inceledi.
Yapılan incelemenin ardından Çerçikaya ilkokulunu da ziyaret eden Belediye Başkanı İbrahim Gül, çocuklarla bir süre sohbet ettikten sonra, kış mevsiminin gelmesiyle kullanabilecekleri atkı, bere ve eldivenden oluşan hediyeleri takdim etti.
Geçtiğimiz günlerde AVM’de sinema ve yemek etkinliği için hep birlikte Belediye Başkanına teşekkür eden çocukların mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. En kısa zamanda yine güzel bir etkinlikle sizlerle birlikte olacağız diyen Belediye Başkanı İbrahim Gül, sizler bol bol kitap okuyup, ders çalışın, ben de sizleri istediğiniz sinema filmine yada güzel etkinliklerle burada birlikte olalım diyerek, miniklerden ders çalışma ve kitap okuma sözü aldı.
Okul Müdürü Fidan Erşan’la da istişarede bulunan Belediye Başkanı, okul bahçesinde yaptığı incelemenin ardından, çocuk parkı, okul çevresinin duvar örülmesi, merdiven yapımı ve çeşitli taleplerin yerine getirilmesi adına, fen işleri müdürü Hüseyin Başaran’a da gerekli talimatları verdi.

Başkan Gül Çerçikaya’da Başkan Gül Çerçikaya’da Başkan Gül Çerçikaya’da

Önceki İçerikİskenderun’da Asfalta Yama Çalışmaları Devam Ediyor
Sonraki İçerikYağmur Suyu Hatlarındaki Atıklar Hayrete Düşürdü
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.