Pamuk Kreş öğrencileri Tiyatro izleyerek hayatı öğreniyor

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumu öğrencileri eğitim öğretimin yanı sıra sosyal faaliyetlere de katılarak hayatı hem okuyarak hem de yaşayarak öğreniyorlar ve geleceğe emin adımlarla ilerliyorlar.

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları genç ve dinamik kadrosuyla öğrencilerine en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde çalışmalarını sürdürüyor.

Eğitimin yaşayarak ve tatbik edilmek suretiyle daha da anlam kazanacağını her fırsatta dile getiren şehrimizin deneyimli ve başarılı iş kadını  ve Pamuk Okul Öncesi Eğitim kurumları müdürü Selma Türkoğlu, öğrenciler için her türlü fedakarlığı yapıyor.

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumu öğrencileri hafta sonu hayatlarında unutamayacakları eğlenceli bir tiyatro izlemenin heyecanını yaşadılar.

Pamuk Öğrencileri müzikali ‘Mavi Orman’ isimli tiyatroyu izleyerek, hem eğlendiler, hem de öğrendiler.

Pamuk Kreş öğrencileri Tiyatro izleyerek hayatı öğreniyor Pamuk Kreş öğrencileri Tiyatro izleyerek hayatı öğreniyor Pamuk Kreş öğrencileri Tiyatro izleyerek hayatı öğreniyor Pamuk Kreş öğrencileri Tiyatro izleyerek hayatı öğreniyor Pamuk Kreş öğrencileri Tiyatro izleyerek hayatı öğreniyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.