Büyükşehir Zabıtası İskenderun Sahilinde Kaldırım İşgali Denetimi Gerçekleştirdi

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Zabıta ve Mali İşler Daire Başkanlığı tarafından Hatay genelinde yapılan kaldırım işgali denetimleri sürüyor.

HBB 3. Bölge Zabıta Müdürü Mehmet Kaplan ve zabıta ekipleri ile Mali işler birim yetkilileri, İskenderun Atatürk Bulvarı üzerinde yayalar ve engelli vatandaşların hakkı olan kaldırımların iş yerleri tarafından işgal edilmesinin önüne geçebilmek adına esnafların tümünü denetledi.

Kaldırımlara ticari mallarını koyan iş yeri sahiplerinin yanı sıra engelli rampalarının önüne park eden otomobil motosiklet sahipleri de uyarıldı. Denetim kapsamında bazı işletmelerin görüntü kirliliğine yol açan seyyar tabelaları da kaldırıldı. Ekipler, uyarılara rağmen kaldırımları işgal etmeleri halinde esnaflara cezai işlem uygulanacağının da bilgisini verdi.
İskenderun’un özellikle ana caddelerinde görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak amacıyla yapılan çalışmaların devam edeceğini belirten Zabıta Müdürü Kaplan, vatandaşların daha huzurlu ve güvenli bir şekilde kaldırımda yürümeleri adına bu tür denetimlerin sürekli gerçekleştirildiğini ve kaldırım işgali yapan esnafların ise uyarıldığını ifade etti.

Büyükşehir Zabıtası İskenderun Sahilinde Kaldırım İşgali Denetimi Gerçekleştirdi Büyükşehir Zabıtası İskenderun Sahilinde Kaldırım İşgali Denetimi Gerçekleştirdi Büyükşehir Zabıtası İskenderun Sahilinde Kaldırım İşgali Denetimi Gerçekleştirdi Büyükşehir Zabıtası İskenderun Sahilinde Kaldırım İşgali Denetimi Gerçekleştirdi

Önceki İçerikİskenderun’lu Bilal Aydoğdun’dan MÜPTELA Klibi
Sonraki İçerikHaftasonu Elektriklerin Kesik Olacağı Yerler Açıklandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.