İskenderun’lu Bilal Aydoğdun’dan MÜPTELA Klibi

İskenderun doğumlu olan Bilal Aydoğdu 17, 18 yaşların’da müzikle tanıştı. Gitar çalmayı arkadaşları sayesinde öğrendi. İskenderun sahilin de bir çok kez halk’a sokak müziği yaptı. İskenderun sahili onun ilk sahnesiydi ve çok geçmeden sesini duyan mekan sahipleri onu sahnelerine davet etti.

20 yaşında askerlik görevini icra etmek için girdiği nizamiyeden 15 ayın sonunda Uzman çavuş olmaya hak kazanmış ve ilk görev yeri olan Şırnak Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugayın’da 2 yıl görev yapmıştır. Bu zaman zarfında müziğe hasret ve özlem duyan Bilal Aydoğdu yeniden İskenderun’ a dönerek gitarını eline alıp sahnelere dönmüştür.

İskenderun’da çeşitli mekanlar da sahne alarak devam eden hayat hikayesinde kendi yazdığı şarkıları ve müziğini daha büyük kitlelere duyurabilmek için bir dönem izmir ve Kıbrıs da bulunmuş fakat bir türlü şarkılarını gün yüzüne çıkaracak imkana ulaşamamıştır.

İzmir de kaldığı dönemde daha önce bir çok bestesini dinleyen bilen ve güvenen eski dostu Emre Kanatlı tarafından aranarak şarkılarına ve müziğine destek olacağını öğrenen Bilal Aydoğdu yeniden iskenderun’ a döndü ve ilk tekli şarkısı olan “MÜPTELA” yı piyasaya sürdü.

9 Aralık 2019 da youtube NETD’de yayınlanan video klibiyle tüm sevenlerinin taktirini toplamaya başladı.

İskenderun’lu Bilal Aydoğdun’dan MÜPTELA Klibi

Önceki İçerikCübbeli Ahmet’in İskenderun’da Vaazı Meclis Gündeminde
Sonraki İçerikBüyükşehir Zabıtası İskenderun Sahilinde Kaldırım İşgali Denetimi Gerçekleştirdi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.