Arsuz’da “Kadın Eli Semt Pazarı” Haftada İki Gün Kurulacak

Arsuz Belediyesi’nin Sosyal Sorumluluk Projesi olan, Arsuz Uluçınar ve Karaağaç Mahallelerinde kurulan “Yöresel Ürünler Kadın Eli Semt Pazarı” kurulduğu mahallede, haftada iki gün hizmet verecek.
Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven’in en önemli sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Yöresel Ürünler Kadın Eli Semt Pazarı, her Cumartesi Arsuz Uluçınar ve her perşembe Karaağaç Mahallesinde kuruluyordu. Halkın yoğun ilgi gösterdiği Pazar, Arsuz Uluçınar Mahallesinde cumartesi ve pazar, Karaağaç Mahallesinde ise perşembe ve cumartesi günü hizmet verecek.
Halkın ilgisinden memnun olduklarını belirten Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, “ Göreve geldiğimiz günden beri her zaman belediyelerin asli görevlerinin yanında başka görevlerinin olduğu bilinciyle hareket ettik. Özellikle ekonomik sıkıntıların fazla olduğu bu günlerde, kadınlarımızın ev ekonomisine katkı sağlaması amacıyla bu Pazar yerlerini kurduk. Ev hanımlarının, evdeki emeklerinin heba olmaması ve değerlendirilmesi amacıyla, kadınlarla ilgili projelerin olması gerektiğine inandık ve gerçekleştirdik. Bu pazarlar, haftada bir kuruluyordu. Ama halkımızdan ve kadınlarımızdan gelen istek üzerine haftada ikişer güne çıkardık. Yani bundan sonra Arsuz Merkezde, Uluçınar Mahallesi Füsun Sayek Parkımızın Yanında her Cumartesi, Pazar günleri, Karaağaç Mahallesi Semt Pazarı alanında kurulan Kadın Eli Semt Pazarımız ise Perşembe ve Cumartesi günleri saat 08.00 ile 18.00 arası halkın hizmetinde olacaktır,” dedi.

Arsuz’da “Kadın Eli Semt Pazarı” Haftada İki Gün Kurulacak Arsuz’da “Kadın Eli Semt Pazarı” Haftada İki Gün Kurulacak Arsuz’da “Kadın Eli Semt Pazarı” Haftada İki Gün Kurulacak

Önceki İçerikİskenderun Belediyesi “Gebe Okulu” Devam Ediyor
Sonraki İçerikHatay Vakfı’ndan Hgc’ye Ziyaret
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.