Uluçınar Mesleki Teknik Anadolu Lisesi başarıdan başarıya koşuyor

Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) Başkanı Bayram Özrek ve Şef Ali Demir Uluçınar Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Kurtar’ı ziyaret ettiler.
Öğrencilerle hoşsohbet bir ortamda gerçekleşen ziyarete okuldan mezun öğrenciler de katıldılar.
Hatay gastronomisine yaptığı katkılardan dolayı takdiri hak eden Uluçınar Mesleki Teknik Anadolu Lisesi GastroAntalya’da elde ettiği başarılardan sonra 23-28 Aralıkta yapılacak olan İstanbul gastronomi günlerinde Hatay’ı temsil etmeye hazırlanıyor.
Gastronomi alanında ilimizde marka olmaya başlayan Uluçınar Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Arsuz’da büyük bir etkinlik yapmaya hazırlanıyor.
Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu’nun desteğiyle yapılacak olan etkinliğin planlaması için Başkan Bayram Özrek ve şef Ali Demir okulda incelemelerde bulundu.
Göreve geldiği günden itibaren başarılı çalışmalarıyla takdir toplayan Okul müdürü Yusuf Kurtar “Hatay’da ses getirecek bir etkinlik planlıyoruz. Bu konuda bizlere yardımcı olan sayın başkanımız ve ekibine teşekkür ederim.”dedi.

Uluçınar Mesleki Teknik Anadolu Lisesi başarıdan başarıya koşuyor Uluçınar Mesleki Teknik Anadolu Lisesi başarıdan başarıya koşuyor Uluçınar Mesleki Teknik Anadolu Lisesi başarıdan başarıya koşuyor Uluçınar Mesleki Teknik Anadolu Lisesi başarıdan başarıya koşuyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.