Engelli Çocuklar Engelsiz Bir Dünya İçin Yürüdü

Gökmeydan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Dünya Engelliler Günü’nde engelli bireylerin sorunlarına dikkat çekmek amacıyla bir dizi etkinlik düzenledi.
Arsuz Atatürk Anıt alanında trafiğe kapatılan yolda engelli bireyler farkındalık yaratmak amacıyla taşıdıkları dövizlerle “Engelsiz Yaşama” dikkat çekti.
Davul ve zurna eşliğinde yürüyüşe geçen engelli bireyler hem dans ettiler hem de doyasıya eğlendiler.
Merkezin eğitmenleri nezaretinde eğitim gören engelli öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler oldukça beğeni topladı.
Etkinliğe Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, ARİAD Başkanı Adnan Ağır başta olmak üzere davetliler ve öğrenci velileri katıldı.
Gökmeydan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin düzenlemiş olduğu etkinlikler kapsamında Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven ile birlikte Gökmeydan Mahallesinde bulunan bir engelli bireyin evi ziyaret edilerek, tüm engelli vatandaşlara yanlarında oldukları mesajı verildi.
Daha sonra Arsuz Gümüş Otel’de misafir edilen öğrenci ve veliler burada müzik eşliğinde eğlenmeye devam ettiler.
Engelli bireyler son olarak Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’yı ziyaret ettiler. Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette Kaymakam Sarı öğrencilerle sohbet ederek hediyeler takdim etti.
Ziyaret bitiminde engelli vatandaşlar, aileleri ve öğretmenler, engellilere verdikleri değer ve desteklerinden dolayı Kaymakam Sarı’ya teşekkür ettiler.
Gökmeydan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi olarak düzenledikleri etkinliğe katılan herkese teşekkür eden Tuğba Kara, ‘‘Farkındalık oluşturmak için böyle bir yürüyüş düzenledik. Hepimiz Birbirimizin Farkında Olmak Zorundayız, Sevgisizlik En Büyük Engeldir.’’ Diye konuştu.

Engelli Çocuklar Engelsiz Bir Dünya İçin Yürüdü Engelli Çocuklar Engelsiz Bir Dünya İçin Yürüdü Engelli Çocuklar Engelsiz Bir Dünya İçin Yürüdü Engelli Çocuklar Engelsiz Bir Dünya İçin Yürüdü Engelli Çocuklar Engelsiz Bir Dünya İçin Yürüdü Engelli Çocuklar Engelsiz Bir Dünya İçin Yürüdü Engelli Çocuklar Engelsiz Bir Dünya İçin Yürüdü

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.