Melekler Grubu Lider Bitirdi

Kadın basketbolun Avrupa kulüpler düzeyindeki en büyük ikinci organizasyonu olan EuroCup’ta Türkiye’yi başarıyla temsil eden Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, D Grubu’nun son maçında Enisey ile karşı karşıya geldi.
5 Aralık Perşembe günü Antakya Spor Salonu’nda rakibini ağırlayan mavi-beyazlılar karşılaşmadan 92-86 galip ayrıldı.
Karşılaşmaya iki takım da etkili savunma yaparak başladı. Rakibine kendi yarı sahasında baskı yaparak oyun kurmasına engel olan ve hızlı hücumlarla skor üreten Hatay’ın Melekleri ilk çeyreği 25-19 önde tamamladı. İkinci çeyreğe konuk Enisey etkili başladı. Dış atışlardan sayı bulan rakibine karşı Peters ve Magarity ile cevap veren mavi-beyazlılar, soyunma odasına 48-47 üstün giren taraf oldu.
Mücadelenin ikinci yarısına Hatay Büyükşehir Belediyespor etkili başladı. Oyuna ağırlığını koyan ve rakibini hücumda durdurmayı başaran Hatay’ın Melekleri, üçüncü çeyreği 72-67 önde tamamladı.
Karşılaşmanın final çeyreğinde kora kor bir mücadele vardı. Üstünlüğün sürekli el değiştirdiği son dakikalarda iki takım da pota altını etkili kullandı. Gajic ve Peters ile skor üreten Hatay temsilcisine rakip Enisey, Koizar ile cevap verdi.
HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR:92-86:ENİSEY
Taraftarının desteğini arkasına alan ve dış atışlarla bulduğu sayılarla üstünlüğünü maç sonuna taşıyan Hatay Büyükşehir Belediyespor, maçı 92-86 kazandı ve grubunu lider tamamladı.

Melekler Grubu Lider Bitirdi

Önceki İçerikİTSO üyeleri Arabuluculuk konusunda bilgilendirildi
Sonraki İçerikBelen Belediye Başkanı İbrahim Gül; MİLLET BAHÇEMİZ, BELEN’e HAYIRLI OLSUN
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.